telefonu bilgisayar ile yönetmek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cres557

cres557

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bilgisayar ile yönetmek?
arkadaşlar telefonum htc sensetion xe. ben telefonumu bilgisayardan yönetmek istiyorum . android markette programlar war fakat anlayamadım nasıl kullanacagımı. birde htc de nokia pc suite gibi pc den mesajlaşma programı warmı? htc sync programında böyle bir özellik yok. son olarak sensetion xe ye ne zaman güncelleme gelir? (gelirse) yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

raconkesen

Üye
htc sense'nin kendi sitesinde hesap açarak telefonunun konumunu öğrenibiliyorsun ayrıca markette bi program vardı adı neydi unuttum ama başlarda bişeydi bi bak onla oluyodu

balabanya

Üye
up.

the_umit

Üye
Airdroid dene !

avcitalip

avcitalip

Üye
arkadaşlar telefonum htc sensetion xe. ben telefonumu bilgisayardan yönetmek istiyorum . android markette programlar war fakat anlayamadım nasıl kullanacagımı. birde htc de nokia pc suite gibi pc den mesajlaşma programı warmı? htc sync programında böyle bir özellik yok. son olarak sensetion xe ye ne zaman güncelleme gelir? (gelirse) yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.

TeamViewer QuickSupport

Heroata

Heroata

Üye
Team viewer quicksupport indir tele id yazar pcyede team viewer indir oray kodu yaz. Kontrol bastazor olr ama alsrsn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt