İstek Telefonu açıp kapatınca pil değişiyor ne yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

vegatablo

vegatablo

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu açıp kapatınca pil değişiyor ne yapmalıyım
Arkadaşlar öncelikle merhaba sorunum şu eski telefonum galaxy s2 nin sarji bir bakmisim 85 de sonra 2 saatte kapali bile olsa 40 lara dusuyo telefon kapalı sekildeyken bataryasını takinca kendiliğinden açılıyor sarji bitip kapaninca acilmiyo fakat evde sarj cihazina baglayinca hemen acilip 50 60 seviyelerinde oluyo sarjdan çıkarsamdan sarj oluyo gosteriyor pc usb den okumuyo sorun ne sizce bataryasını degismistim sarj soketide değil sanirsam annem kullanacak neden kaynaklı sizce?? Şimdiden teşekkür ederim

enes-1907

enes-1907

Üye
söylediklerine göre tlefon kapalıyken şarj yiyor yada senin bataryan ölü bence ilk önce baska batarya ile dene.Sorun çözülmezse bataryayı takınca direk açıldığı için yazılımsal sorun olabilir bi yazılım at.
Birde son olarak bataryan şişmiş ise sorun %100 bataryadan kaynaklıdır.

MaxipmaN

Üye
20 liralık aldıysan bataryadan hayır bekleme derim

byAndroid

byAndroid

Üye
O sorun bendede var custom romlarda olabiliyor oyle sorunlar birde batarya olduyse . benim batarya oldu custom rom var yeni batarya siparisi verdim bakalim in.s benimkide duzelir. Cunku batarya bitti diyelim cihazi kapali sarz ediyorum %5 lerde falan bi aciyorum sarz olmis %60-%80 arasi bisey xok sacma valla batarya kafayi yedi sonra %40 larda kendiliginden uyari vermeden kapaniyo cihaz batarya perte cikti valla

Üst Alt