Telefonu açamıyorum, HTC yazısında kaldı.. Yok mu HTC'den anlayan?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu açamıyorum, HTC yazısında kaldı.. Yok mu HTC'den anlayan?
Ya kafayı yemek üzereyim cidden. Bootloader kilidini açtım, cwm ve ardından rom yükledim ama HTC yazısında kaldı açılmıyor. Başka rom denedim yine aynı.. Farklı cwm yükledim oda olmuyor. CWM, BOOTLOADER, FASTBOOT, HBOOT gibi menülere girebiliyorum. Rom felan atarken normalden çok daha kısa sürede bitiyor yüklenmesi bir hata var ama nerede çözemedim. :S

PriZm

PriZm

Üye
Htc kullanmadım ama kör gözle yardım etmeye çalışayım.

Cwm yani recovery açılıyorsa problem yok.mutlaka bir şekilde düzeltilir.

Wipe yapmayı denedinmi?
Cwm den başka cwm sürümü yüklemeyi denedinmi?
Birde versiyonu farklı romlar yüklemeyi dene.yani JB yüklüyse ics yada gb yükle.bu genelde bu tür sorunları çözer.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
3 farklı cwm sürümü denedim
wipeleri her zaman yaptığım gibi yaptım
jb denedim ics denedim gb denedim stock dahi denedim yok olmuyor. :S

Herkes recovery'e girebiliyosan problem yok, açılır mutlaka diyor ama kafayı yicem açamadım bir türlü..

Birde önemli bir nokta var. örnek veriyorum herhangi bir rom 2 dakikada yükleniyorsa normalde şimdi 1 dakikada complete diyerek bitiyor rom yükleme işlemi. reboot yapıyorum htc yazısında kalıyor. :S

PriZm

PriZm

Üye
Kernel yüklemeyi denedinmi peki?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Hayır hiç denemedim. Kernelden pek anlamam nerden bulup nasıl yüklerim kernel'i? bende htc ilk defa kullanıyorum bayağı karışık ya.

furkey

Üye
karışık olan htc değil standart işlemler bunlar. Kernel yükle. İndirdiğin romların tam olarak indirildiğini kontrol et. (MD5 lerini kontrol et) Benim çok başıma geldi. Mesela bir romu yüklüyorum olmuyor aynı romu aynı yerden tekrar indirip yüklediğimde bu sefer oluyor tarzı olaylar benim de başıma geldi. Bi öyle dene...

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Hallettim arkadaşlar sonunda. donanımhaber'de bir arkadaş yüklediğim rom'un boot.img dosyasını flashlamamı söyledi. dediği gibi yaptım ve açıldı telefon şükürler olsun. teşekkür ederim sizede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt