Telefonnuzun Web Tarayıcı Açılış Sayfasını Degiştirin ! Private/10202be9/10008D39.txt

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salihk

salihk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonnuzun Web Tarayıcı Açılış Sayfasını Degiştirin ! Private/10202be9/10008D39.txt
Rof2 Dosyasının içinde Private/10202be9/10008D39.txt dosyasında ''işaretli bölümdeki'' Nokianın Kendi adresi yazılıdır ordaki site adresini silip istedigimiz Siteyi ayarlıyabiliriz mesela ben ayarladım web tarayıcı açılış sayfası. format atsanız dahi silinmiyor Fw yapan arkadaşlarında işine yaracaktır diye düşünüyorum ve bu konu alıntı değildir bunada belirtmek isterim

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tesekkurler.

Txt dosyasi rofs3 de bulunmaz Rofs2 icinde olcucaktir.

• Beğen
Tepkiler: Cane® ve salihk
Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
teşekkürler. şöyle bi durum var : Ben kendim Web sayfası yaptım düzenledim içinede google face twit vs. link attım. o web sayfasını nereye atacaz ve yolu nasıl olacak ben cfw ye gömmek istiyorum.

handsome_22fb

handsome_22fb

Üye
hazırladığın web sayfalarını anasayfa isimli bir klasör oluştur ve ve içine at. Sonra o klasörü tel E hafızasına at. Daha sonra web tarayacısı adres satırına file:///E:/anasayfa/index.html yaz hepsı bu.ben yaptm kendime çok kullanışlı istediğim kadar adres ekliyorum...

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Tesekkurler bu txt rofs2 icinde.

THe_PRoTeCToR

Üye
teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bu arada eğer 0x31 satırının önündeki değer 3 ise onu kesinlikle 1 yapın yoksa olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt