İstek Telefonmu tabletmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Telefonmu tabletmi ?
sizce ? Ve nedenleri ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tableti daha çok telefon alternatifi değil de bilgisayar alternatifi olarak düşünmek daha iyi bence. Eğer bilgisayarın varsa ve telefonun artık eskidiyse öncelikle telefon almak daha mantıklı, hat takılan tabletler var ama hem gereksiz pahalı hem de telefondaki portatiflik yok

• Beğen
Tepkiler: mehmettech

MaxipmaN

Üye
note 2 :)

• Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
one max' grand2 falan güzelde hani bazı şeyleri var ya kafa karıştırıyo

Yönetici tarafından düzenlendi:
Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
bana sorarsan hem tablet hem telefon yani phablet almanı tavsiye ederim

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
hmm ama ben yine de phablet öneririm mesela note 3

fk555897

fk555897

Üye
Telefon ve tablet arasında kaldıysan Samsung Galaxy Note 3 öneririm.

Invoke

Invoke

Üye
Boş bir soru daha...

Tableti her yere taşıyamazsın. Otobüste çıkarıp, "alo" diyemezsin. Sınıf farklı. İşine ne yarayacağını biz değil sen bilebilirsin, biraz düşün sonra al.
one max' grand2 falan güzelde hani bazı şeyleri var ya kafa karıştırıyo

Bazı neyleri kafa karıştırıyor?

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Mesela ekran donanım farkı
Boş bir soru daha...

Tableti her yere taşıyamazsın. Otobüste çıkarıp, "alo" diyemezsin. Sınıf farklı. İşine ne yarayacağını biz değil sen bilebilirsin, biraz düşün sonra al.

Bazı neyleri kafa karıştırıyor?
Son zamanlarda bayağı bi asabisin. :boş soru daha"demek tartışmaya kapı acmaktir. ben bunu yapacağım, demekki bişey merakettim sordum ? yukardaki arkadaşlar ne güzel cevap vermiş hepsine çok teşekkürler :)

Invoke

Invoke

Üye
Mesela ekran donanım farkı
Son zamanlarda bayağı bi asabisin. :boş soru daha"demek tartışmaya kapı acmaktir. ben bunu yapacağım, demekki bişey merakettim sordum ? yukardaki arkadaşlar ne güzel cevap vermiş hepsine çok teşekkürler :)

Asabi değilim. Açık sözlüyüm. Aralarında kaldığın cihazlar varsa söyle farklarını söyleyelim ya da "şu durumdayım şu cihaza sahibim şimdi bu şartlar altında bu tablet mi yoksa bu telefon mu" diye sorarsan yine cevap verelim.
Ancak sorular öyle değil. "Telefon mu tablet mi? Sizce? Neden?" Bu soruya nasıl cevap vermemi bekliyorsun.
Ayrıca yukarıdaki arkadaşlar da çok da güzel cevap vermemiş. Hatta verememiş. Veremezler çünkü soru net değil. Note 3 dönmüş ortalıkta 2.200TL ucuz değil. Bütçe dahi belli değil. Ne önerebilirim bu durumda?
Tekrar söylüyorum, daha açık yaz daha faydalı cevaplar alırsın.

mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Sınır yok

LimePie

LimePie

Üye
Bence note 2 veya note 3 almalısınız tabi bütçenize göre

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Sınırınız yoksa telefon mu tablet mi sorusuna bile gerek duymazsiniz,ikisini de alip ikisini de gereken yerlerde kullanirsiniz. Yani bir siniriniz var ama daha elinizde ki butce belli olmadigindan ikilem de kaliyorsunuz. O yuzden "sinir yok" demeniz de gereksiz olur. Simdi sizin bir kararinizi verip butcenizi belli edip telefon yada tablette karar kilip,soyle ozellikte tablet dusunuom butcem bu yada soyle ozellikte telefon dusunuom butcem bu diyip daha net daha belirgin bir soru sorarsaniz sonuca daha yakin olursunuz yoksa tablet dusunuyorsaniz zaten bu bolum tabletler icin degil.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
kardesim bence 1300 1500 civarına hem bi ipad mini hemde bi telefon alırsın orta seviyeli :)
Benimde aklımdan geçmişti 1300 tl telefon fiyatıydı oyunlar için falan bi ipad mini geri kalan parayada ne olursa artık s3 mini yada discovery falan düşünmüştüm :) kullanılcak bi telefon oyunlar içinde ipad mini yeter diye düşünmüştüm :) İkisi bi arada olsun dersende büyük ekranlı cihazlara bak. Phablet modellerine falan dedikleri gibi Note 2 de işini görür. :)

• Beğen
LimePie

LimePie

Üye
Arkadaşa katılıyorum sınıriniz yok tablet olarak ipad telefon olarakta hangisini isterseniz

• Beğen
Tepkiler: Emrah_-06
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun beyler

Takipçi Satın Al

Üst Alt