telefonlarını hacklemeyip yana yana signed uygulama arayanlar bir bakabilir mi?

anna sını bellediğimi hack ledim

papakudioflu

Emekli Yönetici
aynı sorun bende de var ne yazıkki hackten olacağını sanmıyorum widgetlerle alakalı bir durum bence

arkadaslar widgetleri c ye kurdugunuzdan eminmisiniz aklıma baska bişey gelmiyo

----------Eklendi @ 14:20:21 ---------- Yazıldı @ 14:18:54 ----------

anna sını bellediğimi hack ledim

hadi hayırlı olsun dikkat etmen gereken tekşey yüklüycegin paylasımlardaki konuda yorumları mutlaka oku emin ol ondan sonra yükle

onlara alıştım ben artık flahs falan dinlemiyom valla gözüm kapalı atıyom artık alıştım telefona ne sorun olursa çözüyorum çözemediğim olursa zaten biliyorumki maxicepte her zaman bekleyen dostlarım var teşekkürler

Tepkiler: iatis

fl1982

Üye
aynı sorun gene oldu zannedersem hava durumu widgetiyle alakalı olabilir şimdi onları kaldırıp deniycem eyer gene aynı şey olursa kesin olarak hackten olduğuna emin olucam

Konu Sahibi
aynı sorun gene oldu zannedersem hava durumu widgetiyle alakalı olabilir şimdi onları kaldırıp deniycem eyer gene aynı şey olursa kesin olarak hackten olduğuna emin olucam

sonucu bizimle de paylaşırsan sevinirim

hava durumu widgetini ekledikten sonra bikere benm de ayni sey basima geldi ama snra olmadi bi daha

Konu Sahibi
sorun sadece hava durumu widgetındaysa o sorun bende de var.o widget biraz sorunlu

bu yorum çok iyi oldu

----------Eklendi @ 18:45:32 ---------- Yazıldı @ 18:43:29 ----------

sorun sadece hava durumu widgetındaysa o sorun bende de var.o widget biraz sorunlu
ewet baya sorunlu şuan -2 gösteriyor mesela ama bugunünkü -2/8 gündüzü büyük göstermesi gerekmiyormu neden geceyi büyük gösteriyor sabahta öyle akşamda havada güneş var -2 gösteriyor 8 küçücük duruyo

Cihazım E71 en uygun yer olrak burayı gördüm..! Nokia Yeni sürüm cıkardı.. Hackledıkten snra guncellesm guncelleme gıdermı?

Konu Sahibi
Cihazım E71 en uygun yer olrak burayı gördüm..! Nokia Yeni sürüm cıkardı.. Hackledıkten snra guncellesm guncelleme gıdermı?

herhangi bir sorun çıkmaması lazım ama eğer şüpheniz varsa önce gücelleyip sonra hacklayin.hatta mümkünse önce bi format atın sonra güncellemeyi yapıp hemen hackleyin tertemiz olsun sistem

mehsell

Üye
ramda eksilme olur mu ??

sadece kapıdaki güvenliği uyutuyoruz

Tepkiler: iatis

RdvanA.

Üye

bu yazıyı okuduktan sonra 1 yıllık yeminimi bozdum
ve sana teşekkür ederim

kendi konumunu seçince bendede öyle oluyor ama ıstanbul bakırköy seçince düzgün sonuç çıkıyor bir deneyin