İpucu Telefonların Günümüzdeki Konumu [Oku Bence]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefonların Günümüzdeki Konumu [Oku Bence]
Sizinle bir nevi son durum hakkında sohbet etmek istiyorum.
Yani ne bileyim telefon dediğimiz cihazın adını aldığı özellik olan telefon etmek yada arama yapmak [+90xxxxxxxxxx tarzında] son düşündüğümüz şey nasılmı bakınız=
+ Windows sürümü kaç
- 8.0
+Ram
- 1 Gb
+İşlemci ve işlemci hızı grafik işlemcisi
- Snapdragon s4 çift çekirdekli işlemci 1 ghz hızında ve adreon 305 grafik işlemcisi
+süper (gülümser) aram yapıyor dimi (zor rastlanan soru)
-Evet
+tamam :)

Hani detay? Telefonlar artık telefon özelliğini kullanmıyor diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Haklısın kardeşim ama öyle de olmalı zaten. Yıllar geçtikçe insanoğlu yeni birşeyler buluyor. Herşeyi minimal hale getiriyor. Yıllar önceki ENIAC'ın yaptığı iş nerde şimdiki pc'lerin yaptığı iş nerde. Bu böyle uzayıp gider. Yıllar sonra daha neler olur neler. Kan tahlili bile yapar belki :D

Metin137

Metin137

Üye
Bence olması gereken bu sadece şu özelliğini sevmiyorum gün geçtikçe telefon boyutlarıda tablet kıvamına geliyor bu benim için çok can sıkıcı yani adı üstünde cep+telefonu cebine sığmadıktan sonra ceptelelefonu demenin ne anlamı varki

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Bence olması gereken bu sadece şu özelliğini sevmiyorum gün geçtikçe telefon boyutlarıda tablet kıvamına geliyor bu benim için çok can sıkıcı yani adı üstünde cep+telefonu cebine sığmadıktan sonra ceptelelefonu demenin ne anlamı varki

4 inç ekranlı cihaz kullandığımdan dolayı dediklerine aynen katılıyorum. 4.7 inç üstü bence telefon değil. 4.3 inç ise büyük ekranlı telefon oluyor.
note, g pro, one max türevli cihazlar donanımları yüksek fakat esnek durmuyorlar. Note 3 sanırım 5.7 inç di, o nedir ya? En önemlisi de o kadar para verip hakikatten alıyorlar. Bence bir tablet alsalar daha ekonomik olur. Nexus tabletler de yaklaşık aynı performansı veriyolar. Note3 de performans olarak yapıpta nexus7-10'da yapılmayacak olan bişey yoktur diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: mkarahanlı, Pikkaccu ve Metin137
Invoke

Invoke

Üye
Başlıktaki "-ki" birleşik yazılmalıydı.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Invoke

Invoke

Üye
Gerçekten tebrik ederim. Ben de sürekli görüyorum ama konu dağılmasın diye söylemiyorum.Sağol.

Sen de sağ ol. :D "Sağ ol" söz öbeğinin de doğru yazımı ayrı yazılmasıdır. Bana göre artık kalıplaşmış bir söz, el alışkanlığı ben de hep bitişik yazarım ama tdk öyle demiyor. :D

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Sen de sağ ol. :D "Sağ ol" söz öbeğinin de doğru yazımı ayrı yazılmasıdır. Bana göre artık kalıplaşmış bir söz, el alışkanlığı ben de hep bitişik yazarım ama tdk öyle demiyor. :D
Bağlaç olan "ki" ve "de" yi ayrı yazsınlar gerisi o kadar sorun değil.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
3.5" ten 4.3" e geçtim ama ilk hafta bocalama oldu dedim bu nasil ekran parmaklarim bir yerine yetismiyor:D Aylar geçti şimdide ekran küçük geliyor elim alıştı,tek elle rahatça kullaniyorum hatta diyorum ki artık yeni alacagim telefonun ekrani 5" ve üzeri olucak ki rahat ediyim

Üst Alt