Püf Noktası Telefonların garantisiyle ilgili bir sorum olacak sizlere

Sponsorlu Bağlantılar

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Telefonların garantisiyle ilgili bir sorum olacak sizlere
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar.. Telefonun garantisinin devam edip etmediğini nasıl öğrene biliriz internet üzerinden imei numarasıyla, telefonun faturaları kayıp kutusu kayıp, garantisinin devam ettiğini yada kaç ay kaldığını bittiğini nasıl öğrene biliriz ? şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için

Hasand.

Hasand.

Üye
arkadsım ben budum adres:

• Beğen
Tepkiler: b.k
b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
arkadsım ben budum adres:
Çok teşekkür ederim, telefonum genpa çıkışlı çıktı ama garantisi devam ediyor mu hala kaç ay kaldı onu göstermiyor, garantinin devam edip etmediğini nasıl anlıya bilirim ? acaba garantisi bitmiş olsa garanti kapsamı sona ermiştirmi yazardı

Hasand.

Hasand.

Üye
bence genpa cıkıslı ıse hala garantısı vardır belkım

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bence genpa cıkıslı ıse hala garantısı vardır belkım
genpa çıkışlı ise hala garantisi vardır diyemezsin, 3310 lar da genpa çıkışlı ama hepsinin garantisi en az 7-8 yıl önce bitmiş, faturayı kaybettiysen cihazın fabrika çıkış tarihi garanti başlangıcı kabul edilir, fabrika çıkış tarihi fatura tarihinden daha öncedir doğal olarak.direk genpaya gidip onların sistemindeki tarihi sorgulayabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Hasand.

Hasand.

Üye
nasıl

meg1ddo

meg1ddo

Üye
genpa cihazı getirtir ve kendi sistemine kaydettirir o şekilde dağıtır, sorguladığında bu cihaz bizim cihazımızdır anlamına gelen 'genpa çıkışlıdır' ibaresini görürüsün, bu ibare cihazın genpa nın getirttiği dağıttığı cihaz anlamındadır yani garanti bilgi ekranı değildir o, yani o cihaz henüz garantili de olabilir , garantisi bitmiş te olabilir, bitip bitmediğini direk genpadan sordurman lazım onlarda cihazın getirtildiği henüz satılmadığı tarih yada fabrika çıkışını baz alarak garanti süresini başlatırlar ama elinde faturan varsa senin fatura tarihin üzerinden garanti başlamış sayılır.

Hasand.

Hasand.

Üye
hımm tamam

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
genpa cihazı getirtir ve kendi sistemine kaydettirir o şekilde dağıtır, sorguladığında bu cihaz bizim cihazımızdır anlamına gelen 'genpa çıkışlıdır' ibaresini görürüsün, bu ibare cihazın genpa nın getirttiği dağıttığı cihaz anlamındadır yani garanti bilgi ekranı değildir o, yani o cihaz henüz garantili de olabilir , garantisi bitmiş te olabilir, bitip bitmediğini direk genpadan sordurman lazım onlarda cihazın getirtildiği henüz satılmadığı tarih yada fabrika çıkışını baz alarak garanti süresini başlatırlar ama elinde faturan varsa senin fatura tarihin üzerinden garanti başlamış sayılır.
Teşekkür ederim cevabın için fabrika çıkış tarihini nasil ogrene bilirim

Hasand.

Hasand.

Üye
cihaz ne

meg1ddo

meg1ddo

Üye
model ne sizin? eski nokialarda *#0000# tuşluyordun fabrika bilgilerini çıkışl tarihi yazıyordu ama şimdiki modellerde değişmiş olabilir, diğer firmaları bilemeyecem.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
htc one ı bilemiyorum.

0MG90

0MG90

Üye
Hangi garanti firmasının?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ama htc one çıkalı 2 yıl olmadı galiba, bide genpa çıkışlı diyorsa garantisi devam ediyordur.ama dediğim gibi sırf genpa çıkışlı dediği için garantisi devam ediyor değil, htc one eski bir cihaz olmadığı için bu tahmini yürüttüm.

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
ama htc one çıkalı 2 yıl olmadı galiba, bide genpa çıkışlı diyorsa garantisi devam ediyordur.ama dediğim gibi sırf genpa çıkışlı dediği için garantisi devam ediyor değil, htc one eski bir cihaz olmadığı için bu tahmini yürüttüm.
Faturası elime ulaşmadı daha o yüzden bakamıyorum garantisine suan bakmam lazım devam edip etmediğine

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Bulunduğun yerde Genpa Teknik Servise ya da Satış Noktasına bir sor daha detaylı bilgi alırsın
Bulunduğum yerde malesef yok sanırım ankara ya göndermemlazim suan istanbul da olmadığım için

Üst Alt