AndroidTR20
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yeni donanımlar çıktıkça eskiler fiyatları düşecektir günümüzden 3-4 hadi 5 yıl öncesinin amiral gemisi telefonu ve benimde 1 yıl ikinci elini kullandığım telefon N97 ilk çıktığında çok pahalıydı. Şimdi Lumia 520 min özellikleri daha iyi ve fiyatı ¼ oranında ucuz. Arada fark açılabilir. 801 sıkıyorum şuan 100₺ ise yine soyluyorum sıkıyorum. 810 çıkınca 90₺ ye düşse 810 da 150₺ olsa aradaki fark uçurumu artar. Çıkabilir mi? 3500 emi rahatlıkla telefonlar artık 64 bit işlemciler tercih edilmek için yönlendirilmiş. 64 bit ise 4gb+ rame olanak sunuyor. Yani telefonlarda 4-5-6 gb ramlar görürsek şaşırmayabiliriz. Artık giriş seviye cihazlarda bile 4 çekirdekli işlemci kullanılıyor. Bknz: Lumia 630-Htc desire 310 vs. İntel ise İ7 nin sekiz çekirdekli surumunu çıkarttığını duyurmuştu. Telefonlarda da 8 çekirdek olayı yaygınlaşacaktır en azından orta seviyeden itibaren. Fiyatlar 3500 e çıkar bence
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
dediğin gibi bir çok özelliği barındırıyor ancak 2000 tl fazla verilmemeli dediğin gibi ne özeliikleri olursa olsun para kolay kazanılmıyor 2500-3000 tl oyun pc toplanıyor telefonların pc farkı kalmadı ama olsun hatta 3000 tl araba bile alınır yani2000 Tl den fazla verilmemelidir.Cep telefonları Bilgisayarı tv radyo mp3 çalar oyun konsolları fotograf makineleri not defterini flash bellekleri hesap makinasını ses kayıt cihazını navigasyon cihazını sözluk el feneri daha büssürü cihazın satışını duşurdu.Hatta bitirdi Teknoloji sayesinde internet uzerinden sms atma ozelligi geldi.Bu sms bile ucuzlattı.3G sayesinde internet kullanı mı tavan yaptı Ttnet internet satışları düştü.Goruntulu konuşma sayesinde msn kapandı.Bu kadar özelligi barındıran cihazada bu parayı hak ediyor bence
Ya türkiye de insanların maaşı belli ben 3000-3500 tlyi 1 ayda kazanamıyom ki tele vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?