İpucu Telefonların Fiyat Barajı Dahada Artarmı?

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Telefonların Fiyat Barajı Dahada Artarmı?
Arkadaşlar şu anda 2500 tl kadar telefon mevcut 2-3 gb ram snapdragon 801 fln ilerki zamanlarda snapdragon 808,810 telefonlar çıkacak sizce 2500 fiyat barajıda artmış olurmu? (3000-3500 TL gibi normal gelirmi insanlara eskiden max 1500 tl en pahalı telefonlardı şimdi en pahalı 2500 TL sonra ne olur ?)

heathrow

heathrow

Üye
Olmaz insallah. Benim de aklima ayni sey gelmisti.

0MG90

0MG90

Üye
Bilinmez. Diğerlerinin fiyatı düşerse 2000'lerde gezer fiyatlar.

Emip

Emip

Üye
olmaz inşallah

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Yeni donanımlar çıktıkça eskiler fiyatları düşecektir günümüzden 3-4 hadi 5 yıl öncesinin amiral gemisi telefonu ve benimde 1 yıl ikinci elini kullandığım telefon N97 ilk çıktığında çok pahalıydı. Şimdi Lumia 520 min özellikleri daha iyi ve fiyatı ¼ oranında ucuz. Arada fark açılabilir. 801 sıkıyorum şuan 100₺ ise yine soyluyorum sıkıyorum. 810 çıkınca 90₺ ye düşse 810 da 150₺ olsa aradaki fark uçurumu artar. Çıkabilir mi? 3500 emi rahatlıkla telefonlar artık 64 bit işlemciler tercih edilmek için yönlendirilmiş. 64 bit ise 4gb+ rame olanak sunuyor. Yani telefonlarda 4-5-6 gb ramlar görürsek şaşırmayabiliriz. Artık giriş seviye cihazlarda bile 4 çekirdekli işlemci kullanılıyor. Bknz: Lumia 630-Htc desire 310 vs. İntel ise İ7 nin sekiz çekirdekli surumunu çıkarttığını duyurmuştu. Telefonlarda da 8 çekirdek olayı yaygınlaşacaktır en azından orta seviyeden itibaren. Fiyatlar 3500 e çıkar bence

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Emip
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Yeni donanımlar çıktıkça eskiler fiyatları düşecektir günümüzden 3-4 hadi 5 yıl öncesinin amiral gemisi telefonu ve benimde 1 yıl ikinci elini kullandığım telefon N97 ilk çıktığında çok pahalıydı. Şimdi Lumia 520 min özellikleri daha iyi ve fiyatı ¼ oranında ucuz. Arada fark açılabilir. 801 sıkıyorum şuan 100₺ ise yine soyluyorum sıkıyorum. 810 çıkınca 90₺ ye düşse 810 da 150₺ olsa aradaki fark uçurumu artar. Çıkabilir mi? 3500 emi rahatlıkla telefonlar artık 64 bit işlemciler tercih edilmek için yönlendirilmiş. 64 bit ise 4gb+ rame olanak sunuyor. Yani telefonlarda 4-5-6 gb ramlar görürsek şaşırmayabiliriz. Artık giriş seviye cihazlarda bile 4 çekirdekli işlemci kullanılıyor. Bknz: Lumia 630-Htc desire 310 vs. İntel ise İ7 nin sekiz çekirdekli surumunu çıkarttığını duyurmuştu. Telefonlarda da 8 çekirdek olayı yaygınlaşacaktır en azından orta seviyeden itibaren. Fiyatlar 3500 e çıkar bence

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

yakında telefonlar tabletler pcleri solluyacak ama bence gereksiz 64 bit fln su andaki amiral gemileri nova3 real racing gta gibi oyunları max ayarda hiç kasmadan çalıştırıyor yani kısacası şu andaki snapdragon 801 bile hayli hayli yetiyor bence bunlar sadece yeni telefon aldırma isteği uyandırmak için adam elindeki z2 g3 m8 satacak yeni telefon alıcak neden sattın diyincede 64 bit desteklemiyor diyecek ama 64 bit çıksın snapdragon 801 ve altına güncelleme vermiyecek çünkü bu işlemciler 64 bit desteklemiyor diyecekler zaten şuanda 64 bit destekleyen uygulama yok denecek kadar az önemli olan telefon sizin ihtiyaclarınızı karşılabiliyorsa sıkıntı yok yoksa işlemcisidir ram dir falan hepsi politika için yapılan şeyler bence

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
2000 Tl den fazla verilmemelidir.Cep telefonları Bilgisayarı tv radyo mp3 çalar oyun konsolları fotograf makineleri not defterini flash bellekleri hesap makinasını ses kayıt cihazını navigasyon cihazını sözluk el feneri daha büssürü cihazın satışını duşurdu.Hatta bitirdi Teknoloji sayesinde internet uzerinden sms atma ozelligi geldi.Bu sms bile ucuzlattı.3G sayesinde internet kullanı mı tavan yaptı Ttnet internet satışları düştü.Goruntulu konuşma sayesinde msn kapandı.Bu kadar özelligi barındıran cihazada bu parayı hak ediyor bence

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
2000 Tl den fazla verilmemelidir.Cep telefonları Bilgisayarı tv radyo mp3 çalar oyun konsolları fotograf makineleri not defterini flash bellekleri hesap makinasını ses kayıt cihazını navigasyon cihazını sözluk el feneri daha büssürü cihazın satışını duşurdu.Hatta bitirdi Teknoloji sayesinde internet uzerinden sms atma ozelligi geldi.Bu sms bile ucuzlattı.3G sayesinde internet kullanı mı tavan yaptı Ttnet internet satışları düştü.Goruntulu konuşma sayesinde msn kapandı.Bu kadar özelligi barındıran cihazada bu parayı hak ediyor bence
dediğin gibi bir çok özelliği barındırıyor ancak 2000 tl fazla verilmemeli dediğin gibi ne özeliikleri olursa olsun para kolay kazanılmıyor 2500-3000 tl oyun pc toplanıyor telefonların pc farkı kalmadı ama olsun hatta 3000 tl araba bile alınır yani :horse:

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
xiaomi türkiye ve dünya piyasasına açılırsa iphone hariç her tel ucuzlar en fazla 1500-1800 arası olur

bulentercan

Üye
Ya türkiye de insanların maaşı belli ben 3000-3500 tlyi 1 ayda kazanamıyom ki tele vereyim

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Ya türkiye de insanların maaşı belli ben 3000-3500 tlyi 1 ayda kazanamıyom ki tele vereyim

aynen para kolay kazanılmıyor bende yaz tatilinde çalışıp öyle alacağım zaten alırsamda öyle 1-2 sende değiştirmem telefon takoz oluncaya kadar kullanırım yok yenisi fln çıktı diye değiştirmem

fk555897

fk555897

Üye
Bence daha artmaz. Daha artarsa ben telefon almam.

mehmettech

mehmettech

Üye
Elbette artacak, şuan gormedigimiz birçok yeni teknoloji eklenecek.ne bileyim hologram gibi ...

Hatta komplo teorisyenleri şöyle der: "ilerleyen teknoloji ile cep telefonları okadar pahalışacakki insanlar artık cep telefonunu kiralayacaklar"

Bende böyle düşünüyorum, ki sistem böyle zaten yukarıda arkadaşın dediği gibi.

S2 örneğin şuan güncelleme alabilir ama ışte vermiyorlar donanım vsvs ona bakılırsa iphoneda donanım ahım sahım değil ama diğerlerine kafa tutmuyormü ? tutuyor.

Kısaca ürün satma çabaları

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Firmalar psikolojik olarak insanlara muhteşem,kusursuz bir savaş açtılar.Ve bu savaş gittikçe firmaların dahada guçlenmesini sağlıyor.2 sene önce amiral gemiler 1600-1700 Tl idi.Fakat şimdi +2000 Tl barajına ulaştılar.İnsanlarda yeni urun alma isteği olduğu açık,her an yeni urunlerin tanıtılmasıda bununla pararel.Umarım samsung htc sony gibi firmalara kaliteli urunu ucuza pazarlayan firmalar piyasada daha guçlu var olurlar.yoksa insanlık bu psikolojik savaşı kaybedecek :)

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
bunun önüne ancak devlet adamları geçer türkiye iyi yaptı taksit seçeneğini kaldırdı
2000 tl üstü telefonları yasaklasalar kötü olmaz fiyatlar ucuzlar

skylinegti

skylinegti

Üye
kim ne derse desin bir telefona hangi özelliği olursa olsun max. 1000 hadi bilemedin 1500 tl den fazla para verilmez.Çünkü bu arz talep meselesi firmalar fiyatları yüksettikçe insanlar almaya devam ediyor.Ve böylece tavan fiyat politikası diye birşey hayata geçemiyor.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Daha artmaz ya yoksa satılmayacaklarını biliyorlar.

Üst Alt