<div class='quotetop'>(tantini 6680** @ Feb 7 2006, 10:52 AM) [post=273736]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
peki beyler; bu Fexplorer programinda compress memory yapiyoruz; 7000kb deb en fazla 8250ye kadar compress yapiyo; yani telefonun ram i 22mb sa niye 8 mb gösteriyo?? bu konu hakkinda bilgisi olan??
[/b][/quote]
20 mb ram var ama kullanilir gorunen 8 mb'dir. gerisini telefon kendisi icin kullaniyor.
20 mb ram var ama kullanilir gorunen 8 mb'dir. gerisini telefon kendisi icin kullaniyor.
[/b][/quote]
Evet eon burada en doğrusunu söylüyor tamam biraz acımasız bir eleştiri olacak ama kabul etmek gerekirse ben ce orada yazılması gereken ram ler kullanılan ramler olmalıydı n-gage 20 mb falan bos bence 12mb yazmak daha doğru olurdu kanımca.
sx1 in cpu su 120mhz yazılmış ama bu telin günbegün geliştirildiği unutulmuş şu anki o/c patchleriyle 120mhz yi 180mhz ye kadar yükseltmek mümkün.benim SXone şu an 168mhz mesela SXone kağıtüstü değerleri altüst eder böyle
<div class='quotetop'>(ardadoganer @ Feb 5 2006, 03:37 PM) [post=272278]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sx1in raminin daha hic 8i gectiğini görmedim oda tel ilk acıldığında işlem yapmamısken falan 8 sonra 6ua 7ye düşüyo..12mb abartı olmus 6600 ın işlemcisinin düşük olmasına rağmen daha cok n-gage oyunu calıstırmasının sebebi ramdir ve yukarda 6 yazmıs peah
[/b][/quote]
sistemindeki boşta kalan ram miktarı senin dediğin. 6600 da 10 mb ram var ama ya 8-9 arasında gösterir. yani 1-2 mb ram kullanılıyor.