Telefonlar için Firmware tehlikesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zonewars77

zonewars77

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlar için Firmware tehlikesi
Bütün telefon kullanıcıları telefonlarının değişik olmasını istiyor ve firmware atıyor. Ama nerdeyse kimsenin bilmediği bir şey var. FİRMWARE ATINCA TELEFON GARANTİ KAPSAMINDAN ÇIKAR VE BOZULDUĞUNDA ELİNİZDE KALIR. NE KADAR GÜZEL GÖZÜKSELER DE KESİNLİKLE FİRMWARE VB. ATMAYIN. ASLA İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLMAZ VE TELEFONUN ÇÖKMESİ İLE BU OLAY KAPANIR.

ASLA FİRMWARE YÜKLEMEYİN...

*-king-*

*-king-*

Üye
eğer bir terslik görürsek zaten orjinal fw atıp garantisine geri göndeririz de garanti kapsamından çıkmıyo diye biliyorum

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
ekc-103

ekc-103

Üye
fazla karamsarsın insanlar bazı şeyleri deneyerek öğrenir elindeki telefonun yazılımını herkes istediği gibi değiştirerek kullansa fena mı olur en kötüsü 40 tl boot repair başka da birsey olmuyor o dediğim de yüklenirken bağlantıyı kesersen

*-king-*

*-king-*

Üye
fazla karamsarsın insanlar bazı şeyleri deneyerek öğrenir elindeki telefonun yazılımını herkes istediği gibi değiştirerek kullansa fena mı olur en kötüsü 40 tl boot repair başka da birsey olmuyor o dediğim de yüklenirken bağlantıyı kesersen

aynen :oke: hiç bişey denenmeden öğrenilmiyo

monteboy

monteboy

Üye
Herşeyi olduğu gibi bıraktığımız için Türkiye hala gelişmekte olan ülkeler arasında :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
SW VER JTJL2
CSC VER JTJI1

ben monte s5620 yi mart 2011 de aldım içinde bu fw vardı yani bu sitede orjinal sürüm mevcut

garanti neden bozulsun onu hiç anlamıyorum hiç deneyen olmuş mu ki bozulur diyorsunuz ben route 66 yı denedim orange temeyı denedim htc temayı denedim ve son olarak orjinal sürüme geri döndüm ve hiç bir bozulma yada sorun yaşamadım

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ben nokia kullanıcısıyım. Telefonu 2 defa cfwli halde kvkya verdim ikisinde de garanti dışı demediler ofw attılar üstelik :) hatta birinde cfw attım telefon açılmıyodu :D

zonewars77

zonewars77

Üye
    Konu Sahibi
firmware atınca orjinal firmware geri yüklemeyi bilmeyenler de var. hiç bulaşmamak en iyisi...

lventol

Üye
firmware atınca orjinal firmware geri yüklemeyi bilmeyenler de var. hiç bulaşmamak en iyisi...

Bende Samsung S5233A model telefon var.Ve buna başka bir Firmware yükledim.Şimdi eski orjinal Firmware'me geri dönmek istiyorum.Lütfen yardım edin..

Eski Firmware :

S523AJVIG2

Altındaki iki version ise DEF

Not : Eski Firmware'm Türkçe'ydi.

Yardımcı olursanız çok sevineceğim...

zonewars77

zonewars77

Üye
    Konu Sahibi
orjinal firmware hicbir yerde bulamadim. samsung yetkiline sordum ve granti kapsamindan ciktigi icin ucret talep ettiler. bu da telefonu resetleme, orjinal firmware atma oluyor. 70tl civari dediler. istersen bir konus arkadasim

SilentOne

SilentOne

Üye
oha naptın be 70 tl bide

m12n32

Üye
Firmware İstesekte S3653W İçin zaten fw yok aradım bulamadım :(

zonewars77

zonewars77

Üye
    Konu Sahibi
bn demedim 70tl diye, samsung yetkilisi dedi arkadasim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt