Telefonlar Arası İnterneti Paylaşmak Mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
efsndrftc

efsndrftc

Üye
    Konu Sahibi
Telefonlar Arası İnterneti Paylaşmak Mümkün mü?
Değerli Maxicep Üyesi Arkadaşlarım... Bir Cep Telefonundaki İnterneti Nasıl Başka Bir Cep Telefonu ile Paylaşabilriz ? Öyle Bir İmkanımız Varmı ?

SAYGILARIMLA
efsndrftc(Burak GÜZEL)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mümkün değil bildiğim kadarıyla.

OGAN

Üye
HTC nin telefonlarında wireless ile internetini ve dosyalarını başka cihazlarla paylaşabiliyorsun, diğer telefonlarda bu özellik varmı bilmiyorum ama, bilgisi olan var ise hangi telefonlarda wireless i paylaşma özelliği var yazabilirmi acaba

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
HTC nin telefonlarında wireless ile internetini ve dosyalarını başka cihazlarla paylaşabiliyorsun, diğer telefonlarda bu özellik varmı bilmiyorum ama, bilgisi olan var ise hangi telefonlarda wireless i paylaşma özelliği var yazabilirmi acaba

htc deki çok güzel bir şey. Acaba bütün modellerinde geçerli mi yoksa sadece bazılarında mı var?

silver021

silver021

Üye
Samsung wavede mobil ap özelligiyle telefon wireless interneti dağitarak modeme dönüşüyor. allshare özelligi sayesindede wireless baglantilariyla tüm cihazlar arasinda dosya paylasimi yapabilioruz. yanliz wireless kullanimi aşiri güç tüketiyor :) özellikle modem modunda 9 saat dayanabildi telefon.

Bu arada telefona bir program felan yüklemeden bu özellikler gelior bilginize. :)

Starsley

Nokia'dada joukuspot premium programıyla internetini paylaşabilirsin. :)

----------Eklendi @ 13:01:48 ---------- Yazıldı @ 13:01:06 ----------

Bununla beraber dosya vs. de.

HackerCelik

HackerCelik

Üye
5800 da joikuspot'u kullanıyorum süper ötesi kesinlikle tavsiye ederim. (3G açıkken çok fazla şarj harcıyo)

slant1111

slant1111

Üye
joikuspot tlfnunun internetini wireless olark paylasyr ..c7 de kullanyrm gayt gzl

Buraxlive

Buraxlive

Üye
şuan joukisput ile pc bagladım ve nete ordan giriyorum:D joukisput tavsiyemdir kardeşim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben bunları bilmiyordum.
Teşekkürler...

efsndrftc

efsndrftc

Üye
    Konu Sahibi
Demekki Ben kullanamayacağım xD N70 :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Nokia'dada joukuspot premium programıyla internetini paylaşabilirsin. :)

----------Eklendi @ 13:01:48 ---------- Yazıldı @ 13:01:06 ----------

Bununla beraber dosya vs. de.
Aynen ben N8 in internetini wirelesli cihaalara werebiliyorum sadece htc deil nokianın s60v5 ve S^3 modellerinin hepsi yapıyor

----------Eklendi @ 00:51:06 ---------- Yazıldı @ 00:50:12 ----------

Demekki Ben kullanamayacağım xD N70 :D

sende cepnet kullan

• Beğen
Tepkiler: tinasoft
pRime.

pRime.

Üye
Aynen ben N8 in internetini wirelesli cihaalara werebiliyorum sadece htc deil nokianın s60v5 ve S^3 modellerinin hepsi yapıyor

----------Eklendi @ 00:51:06 ---------- Yazıldı @ 00:50:12 ----------

sende cepnet kullan

S60v3 modelleri de destekliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt