Telefonla, bilgisayarı internete bağlamayla ilgili bir soru!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amerty95

amerty95

Üye
    Konu Sahibi
Telefonla, bilgisayarı internete bağlamayla ilgili bir soru!!!
Telefonum e55 ve telefonu usb kablosuyla bilgisayara bağladığımda üç seçenek çıkıyor, bir tanesi bilgisayarı internete bağla(diğer ikisini biliyorsunuzdur zaten) bunu daha önce denemedim ve kafama takılan bazı şeyler var. Ben bunu seçtiğim zaman bilgisayar benim telefonumun 3G si ile mi bağlanacak, eğer öyleyse gnctkcll li olduğum için günlük 1TL'den sonrası bedava, 1 aya vurunca 30TL oluyor ve sınırsız internetten daha ucuza geliyor, ben bu özelliği kullandığımda bu kampanyalar geçerli olacak mı ve hız hakkında da biraz bilgi verir misiniz? Bilgisayar için yeterli olur mu? :hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
günde 1 tl den sonra bedava 50 mb ile sınırlı ama

amerty95

amerty95

Üye
    Konu Sahibi
50mb mesela facebook ta ne kadar kalmakla biter.
ve kampanyalar geçerli oluyor mu bilgisayara bağladığımız zaman?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ben x 6 kullanıyorum dediğin şekil bağlıyorum 3g hızıyla oluyor ama facebookta ne kadar kaldığın değil ne yaptığın önemli mesala video izlersen anında biter belki sadece dolaşırsan az gider ama hiç tavsiye etmem50 mb bilgisayar için çok az

amerty95

amerty95

Üye
    Konu Sahibi
sınırsız internet paketleri var mı telefon için, varsa onlar ne kadar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
turkcelde yok ama vodafonda var ama onunda hızı düşük bilgisayarda pek kullanışlı olmaz çok yavaş olur

amerty95

amerty95

Üye
    Konu Sahibi
sağol ilgilendiğin için :tşk:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
rica ederim iyi forumlar

okankoc

okankoc

Üye
ben vodafone ile grym nete telefonu baglayıp gayet hızlı arkadaslar ve cokta hesaplı iyi formlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt