Telefondan Kaldırdığım programları android market hesabımdan nasıl silebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan Kaldırdığım programları android market hesabımdan nasıl silebilirim?
Selam Arkadaşlar,

Marketten bazı programları yüklüyorum. Daha sonra kaldırıyorum. Ancak sitesindeki hesabımda programlar görülüyor. Ben bu hesapta görünmesini istemiyorum. Ne yapmam lazım?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
uygulamayı bidaha yükle android markete gir uygulamalarım kısmında o uygulamaya gir kaldır yazısına bas

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Selam,
Uygulamayı tekrar yükledim. telefon'dan markete girdim. uygulamayı kaldırdım. Ancak, Bilgisayardan market.android sitesine girdiğimde yine listede görülüyorlar.
Ne yapmam lazım?

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Selam,
yardımcı olabilecek kimse var mı?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
aslında şöyle bişey var bikez paralı uygulama indirmeye çalıştım şey yazıyo bu uygulamayı sildiğinizde bedava indirebilirsiniz diyo yani kazık olmaktan çıkıyo

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
aslında şöyle bişey var bikez paralı uygulama indirmeye çalıştım şey yazıyo bu uygulamayı sildiğinizde bedava indirebilirsiniz diyo yani kazık olmaktan çıkıyo
Sayın fifapesfifa,
Cevabınızdan birşey anlamadım.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
sanirim bi uygulamayi satin aldiktan sonra eger silerseniz tekrar satin almadan ucretsiz yukleyebildigini soyluyor dogru mu anlamisim?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
evt aynen

mavigülen

Üye
    Konu Sahibi
Selam,
Arkadaşlar kusura bakmayınız Ancak, benim sorum kaynadı gitti. Bir cevap alamayacak mıyım?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
abi ne oluyoki yeniden yükleyebiliyosun pc den

blacktalon

blacktalon

Üye
takma bu kadar kafaya :D takıntılı olmuşun olsa ne olur olmasa ne olur sicil kaydını mı temizliosun sanki :D

mkeles84

Üye
benim de kafaka takıldı önce, lan dedim yüklendi görünüyorsa ne olacak dedim, saldım gitti, tek sorunun bu olsun telefonlan ilgili :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt