telefondan fotomontaj yapın beyler

Bende anlamadim ve merak ettim

hocam kadını durdugu yere bak diregin hemen yanında. ama bide resimn oldgu yere bak dha uzalta. ve kız diregin ordan resmi öpüo?

PriZm

Üye
hocam kadını durdugu yere bak diregin hemen yanında. ama bide resimn oldgu yere bak dha uzalta. ve kız diregin ordan resmi öpüo?
yoo uzakta değil arada bir paket taş fark var sadece.arada max yarım metre fark vardır.

Edit:Senin gözlerin bozuk

Zalimler Collection

konu için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

güzel tespit AFASFGASGASFASFASFASFS

PriZm

Üye
Ben halen şu resim olayını anlamış değilim kız ile resim arasında en fazla 15-20 cm fark var nasıl direğin ordan öpüyor birisi bana detaylıca anlatabilirmi yoksa meraktan çatlar konuyu spamlarım

Ben halen şu resim olayını anlamış değilim kız ile resim arasında en fazla 15-20 cm fark var nasıl direğin ordan öpüyor birisi bana detaylıca anlatabilirmi yoksa meraktan çatlar konuyu spamlarım

hocam bi daha resimle anlatacam bu sefer anliyacan

PriZm

Üye
Ya biz körüz yada sen körsün

Ya biz körüz yada sen körsün

ben kör olsam dikkat etmezdim orayı. bi mantık hatası var orda.. bi dikkatli bakın oraya. bi kadına bakın birde çocuğun fotoğrafının olduğu çerçeveye bak. 2 ihtimal var. ya çerçeve direğe sabit. bayrak gibi. yada bi hata var orda neyse boşwer ya

PriZm

Üye
Halen daha anlamış değilim.Ve bu konuya bakan kimseninde anladığını sanmıyorum

PriZm

Üye
Valla iyi olur bi *** anlamadım

Konu Sahibi
o.d akadslar umarim begenmissiniz benim rsmimde unlu oldu ustunu cizik atmissiniz cok ayip