Telefondaki Wifi'yi Bilgisayara Usb ile...

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Telefondaki Wifi'yi Bilgisayara Usb ile...
Arkadaşlar internette çok araştırdım ama telefondaki veri bağlantısını usb ile bilgisayara aktarma anlatımları var ama benim aradığım çözüm telefondaki wifi bağlantısını usb kablo üzerinden bilgisayara aktarmak ve böylece bilgisayarda internete girebilmek.

Bilgisaayar işletim sistemi windows 7. Telefon da general mobile discovery. Zahmetsiz ve kesin sonuç veren bir çözümü var mı acaba?

Teşekkürler.

Rainesto

Rainesto

Üye
Kardeşim öyle birşey var mı bilmiyorum ama pcye Wireless adaptör alırsan ondanda bağlanabilirsin

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
aynen telefondaki wifi yi pc ye kablo ile aktaramazsin ancak wifi adaptör ile telefondaki wifi yi acarak pcden girebilırsin ama tel deki wifi yine senin veri bağlantını kullanarak ınternet dağıtacak pc ne yani kablolu veri bağlantısı yapmak ile aynı şeye geliyor...

• Beğen
Tepkiler: xmustx
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdi öncelikle söz konusu pc'de wireless adaptör var ama o pc'nin usb girişlerinde biraz sorun var. Örneğin 4 gb usb bellek ve telefonun usb kablosunu algılıyor ama wireless adaptörü ve 16 gb usb belleği algılamıyor.

İkinci olarak bende samsung marka telefon var. Dün gece onunla denedim, telefondaki wifi bağlantısını usb kablo üzerinden bilgisayara gönderip wifi ile internete girdim. Yani oluyor. Ancak discovery'de bu nasıl oluyor onu bilemiyorum. Usb internet adlı özelliği anlatanlar olmuş ama orada sanıyorum hattın kendi internetini aktarma olayı var fakat ben onu değil, telefondaki wifi bağlantısını pcye aktarmak istiyorum.

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
nasıl yaptın anlatır misin peki yukarda ki işlemi, biraz karışık senin durum

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
nasıl yaptın anlatır misin peki yukarda ki işlemi, biraz karışık senin durum

Samsungtawifi bolumunden tasinabilir wifi alanina girip usb secenegini sectim. O sirada ayni cihazon surucusupcde kurulu oldugu icin hemen bi ag baglantisi olusturdu otomatik olarak be nete girdi. Baska aktif bi ag baglantisi da yoktu. Hepsini kapatip denemistim ve calisiyordu.
Bicevap yok mu?

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221 ve Black-GhosT
Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
kardeşim discovery de aynı işlemi yapamayabilirsin ama cihaz rootlu ise markette bu gibi programlar bulabilirsin

03ramazan

03ramazan

Üye
Pdanet diye hem windowsa hem android e program var ikisini de bilgisayyar ve discovery e kurun. Teli usb ile baglayin pcye ancak discovery driverleri bilgisayarda kurulu olmali ve telefonda usb hata ayiklama modu acik olmaalidir. Sonrasinda telefondan pda neti acip aktiflestirerek wifi baglantimuzi bilgisayarda kullanabiliyoruz

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pdanet diye hem windowsa hem android e program var ikisini de bilgisayyar ve discovery e kurun. Teli usb ile baglayin pcye ancak discovery driverleri bilgisayarda kurulu olmali ve telefonda usb hata ayiklama modu acik olmaalidir. Sonrasinda telefondan pda neti acip aktiflestirerek wifi baglantimuzi bilgisayarda kullanabiliyoruz

Teşekkürler. Daha sonra bunu deneyeceğim. Ama pdanet+ mı yoksa pdanet mi? Yani markette tam olarak hangi uygulama o? Bi link atabilir misin lütfen?

03ramazan

03ramazan

Üye
Teşekkürler.sonra bunu deneyeceğim. Ama pdanet+ mı yoksa pdanet mi? Yani markette tam olarak hangi uygulama o? Bi link atabilir misin lütfen?
Pdanet+ indir pdanet deneme surumu gibi bisey bi limitten sonra program kisitliyor kndini

direk indir

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pdanet+ indir pdanet deneme surumu gibi bisey bi limitten sonra program kisitliyor kndini

direk indir

tamamdır teşekkür ediyorum. Deneyeceğim daha sonra.

Ya benim windows xpde ve samsung telefonda denedim sorunsuz baglandi. Ancak arkadasin windows 7'de ve generql mobilde discovery telefonuyla deniyoruz, hata veriyor. Usb kabloyu takiyoruz. Telefonda pda acip ilk secenegi aktif ediyoruz. Sonra pcdeki programa sag tiklayip ilk secenegi secince baglanti olusturmuyor, hata veriyor. Halbuki usb hata ayiklama modu da aktif.

Ya benim windows xpde ve samsung telefonda denedim sorunsuz baglandi. Ancak arkadasin windows 7'de ve generql mobilde discovery telefonuyla deniyoruz, hata veriyor. Usb kabloyu takiyoruz. Telefonda pda acip ilk secenegi aktif ediyoruz. Sonra pcdeki programa sag tiklayip ilk secenegi secince baglanti olusturmuyor, hata veriyor. Halbuki usb hata ayiklama modu da aktif.

• Beğen
Tepkiler: 03ramazan
03ramazan

03ramazan

Üye
tamamdır teşekkür ediyorum. Deneyeceğim daha sonra.

Telefin için Driverlar yüklü olmayabilir.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ben zamaninda tersini denemiştim
pc netini usb ile telefonda kullanmak

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Pdanet+ programı ile sorun çözüldü arkadaşlar. Zannediyorum arkadaşın yapamıyor olmasının sebebi ayarları tam uygulayamamasıydı. Zaten artık bilgisayarında wifi var, gerek kalmadı yani.

Yine de denemek isteyenler olursa ben kendi telefonumda pdanet+ ile bunu sağlayabilmiştim. (Her ne kadar telefonum için ek bir yazılıma ihtiyaç duymadan bunu yapabiliyor olsam da.)

Üst Alt