Telefondaki java ve sis dosyalarını bilgisayara kopyalamak?-Çözüldü-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rasid96

rasid96

Üye
    Konu Sahibi
Telefondaki java ve sis dosyalarını bilgisayara kopyalamak?-Çözüldü-
Telefondaki istediğim oyun ve programları sis ve java halleriyle bilgisayara yedekleyebileceğim bir program arıyorum?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Méc~

Méc~

Üye
Programa ne gerek var tak usb kablosununu kopyala. Ama sanırım ovi suite senin işini görür nokia'nın kendi sitesinden indirebilirsin ama telefonun nokia ise...

rasid96

rasid96

Üye
    Konu Sahibi
telefon nokia s60 3rd, program ve oyunları pc suite'den yükledim, dediğiniz şekilde nerden kopyalayabilirim ?

melo_sedo

melo_sedo

Üye
kardeş onda proya gerek yok uygulamalar oyunlar hafıza kartındaysa kart okuyucuyla tak pcye ordan system e gir dosyaları orada bulursun

rasid96

rasid96

Üye
    Konu Sahibi
ya size de zahmet verdim ama kart okuyucum yok ve bluetooth üzerinden bağladım, system klasörü gözükmüyor gizli galiba nasıl ulaşabilirim ?

JayJayyy

Üye
depolama modunda pcye bağlarsan istediğini kopyalayabilirsin.

rasid96

rasid96

Üye
    Konu Sahibi
tamam bağladım system klasörüne de girdim, ama program ve oyun dosyaları yok

not1: X-plore ile de baktım yok
not2: sys dosyasına girdim bin klasörü içinde exe ve dll halinde yüklediklerim var onlar bir işe yarar mI?

--------------- Ekleme ---------------

şu konuda geri alınamaz demiş biri

JayJayyy

Üye
oyun prog. Vs setuplarını karta atmadıysan çıkmazlar.

simaros

simaros

Üye
Ne yapacanki programı

rasid96

rasid96

Üye
    Konu Sahibi
lafımı geri alıyorm 3-4 tane konu açtm hiç birine yardımcı olmadınız

konuya gelince:

xpolore senin işine yarar

x-plore yüklü zaten ama o işi göreceğini zannetmiyorum.

bakın şurası önemli uygulamaları TELEFONA ATMADAN yükledim zamanında yani direk bilgisayardan pc suite ile. o yüzden kenarda köşede setup dosyası yok. bennim sorduğum şu: telefonda yüklü programları tekrar setup şeklinde paketleyebilir miyiz, ya da bu işi gören pro fln var mı?

JayJayyy

Üye
setupları olmadan tekrar yükleyemezsin.benim gibi yap bundan sonra setupları depolama modunda karta at tlf dan kur.istediğin zaman silip yükleyebilirsin.

rasid96

rasid96

Üye
    Konu Sahibi
setupları olmadan tekrar yükleyemezsin.benim gibi yap bundan sonra setupları depolama modunda karta at tlf dan kur.istediğin zaman silip yükleyebilirsin.

tmm yine de çok teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt