Telefondaki İnterneti Bilgisayara Aktarma Acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qawzer

Üye
    Konu Sahibi
Telefondaki İnterneti Bilgisayara Aktarma Acil
Arkadaşlar Konuyu Yanlış Yere Açmış Olabilirim Bunun İçin Özür Dilerim;

Huwai Telefonumu Bilgisayarda Modem Olarak Tanıtabiliyorum, Vodofone 1gb Super İnternet Paketim Var. Bu Bana Yaklaşık 1 hafta Yetti Şu Anda 100 mb'dan Az Hakkım Kaldır.

Facebookta Çok Gezen Biriyim Sadece Facebook Paketi Yapsam, Ve Sadece Facebookta Gezsem Normal İnternet Olarak Kota Gider mi ? Yardım Edebilirseniz Sevinirim.

Teşekkürler

murat.122a

murat.122a

Üye
Arkadaşlar Konuyu Yanlış Yere Açmış Olabilirim Bunun İçin Özür Dilerim;

Huwai Telefonumu Bilgisayarda Modem Olarak Tanıtabiliyorum, Vodofone 1gb Super İnternet Paketim Var. Bu Bana Yaklaşık 1 hafta Yetti Şu Anda 100 mb'dan Az Hakkım Kaldır.

Facebookta Çok Gezen Biriyim Sadece Facebook Paketi Yapsam, Ve Sadece Facebookta Gezsem Normal İnternet Olarak Kota Gider mi ? Yardım Edebilirseniz Sevinirim.

Teşekkürler

Bilgisayar çok veri harcar kardes kotanı hemen bitirir sınırsız paketin varsa aktar

bilge_adam

bilge_adam

Üye
sadece facebook paketi alsan bile ve bilgisayarda dolaştığında sorun yaşarsın reklamlar hep kenarda olduğu için lira düşümü yaşarsın. Sadece sınırsız internet paketi aldığın zaman sorun yaşamazsın

murat.122a

murat.122a

Üye
sadece facebook paketi alsan bile ve bilgisayarda dolaştığında sorun yaşarsın reklamlar hep kenarda olduğu için lira düşümü yaşarsın. Sadece sınırsız internet paketi aldığın zaman sorun yaşamazsın

Yine herzamanki gibi kadir arkadasımız en güzel anlasılır bir cevap vermiş.
Teşekürler KADİS kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt