Telefondaki güncellemeler hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Telefondaki güncellemeler hakkında
Uzun zamandır güncellemeydı flashtı uygulamaydı hıc ilgilenmiyordum siteyede ara sıra giriyorum. Ve suan microsoft apps ve skydrive güncellemeleri gözüküyo yüklemelimiyim?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
microsoft apps'ye hiç bulaşma mesaj sorunuydu eposta sorunuydu derken flash atmakla zorunda kalabilirsin

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
hmm skydrıve ne işe yarıyor?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Onu bilmiyorum

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
microsoft appsi sakın yükleme çok yavaşlatıyor ama skydriveyi bilmem

benighted

benighted

Üye
bu guncellemeler bnde hic gozukmuyor pcsuit de de gozukmedi microsoft apps 2.0 yuklu ondan sonra bi guncellemsi yayinlandi o da gozukmedi bnde.
Skydrive sanirim hotmail hesabinda bazi belge ve medyalarimizi saklamamiza yarayan bircesit bulut uygulamasi gibi birsey ama o da gozukmuyor. :) bnce yukle kullan hosuna gutmezse ozaman silersin

Buhara15

Üye
ben yükledim nasıl geri kaldırabilirim

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
ne işe yarıyrlar ? Ben bundan sonra orjınal yazılımla kullancmda dıkkat edıcem böyle şeylere :) tavsıye fw niz varsa yuklerim

farukbekl

farukbekl

Üye
nokia e6 da microsoft app yüklü hiç kastığı yok kadaş..

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
yuklucem bende ya ama cok mesajlasan biriyim sorun cıkarmaz demı ?

asrabi

asrabi

Üye
tavsiye fw tabikide belco :)

akinorta

Üye
Microsoft apps'ı güncelleme sakın tabi sen bilirsin. Sorunlar sorunlar...
Skydrive'a gelince yükleyebilirsin bir sorun yok. Fotoğraflarını Skydrive'a eşitliyor yani internete live.com hesabına yüklüyor.

tempestshine

tempestshine

Üye

Sky Drive'in menüsü böyle birşey.Ben hiçbirşey anlamadım.Nasıl yükleyeceğiz? Ayrıntılı anlatabilecek var mı?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​c6-01 de sorun yaptı..sosyal ağlar açılmadı..silip tekrar yüklemek zorunda kaldım..bilginize..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt