Öneri telefonda yeterli yer yok

Sponsorlu Bağlantılar

dragons00

Üye
    Konu Sahibi
telefonda yeterli yer yok
merhaba android telefonuma uygulama yüklemeye çalışıyorum yeterli yer yok yazıyor ve bazı programları silmemi istiyor bazılarını sildim ama genede yer yok yazıyor bazı programları sd karta taşımaya kalktım taşıma aktif değil googleplay den uygulamalarla denedim taşınmadı acaba gerçekten taşımanın yolu var mı ? işe yarayan
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Telefon marka modeliniz nedir ?
 
azattt

azattt

Üye
whatsap da gönderdiğiniz fotoğraf video müzikler tekrardan yedekleniyor. Dosya yöneticisinden whatsap/media bölümüne girip video audi images klasörlerin içindeki Sent klasöründe bulunan dosyaları silebilirsiniz bunun faydası olur. Unutmayın Sent klasörünün içindeki dosyalar.
ayrıca facebook/messenger/instagram kullanıcı adı ve şifrelerini biliyorsanız o 3 uygulamanın verilerini temizlerseniz büyük bir yer açılır. Özellikle facebook 150-200 mb civarı gereksiz veri depolıyor.
 

wrongroad

Üye
Ne yaparsan yap bir süre sonra o sorundan kurtuluş yok.
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Telefon marka modeliniz nedir ?
 
man20

man20

Üye
Normalde sd karta taşı dedikten sonra taşıması gerekiyor. Taşımıyorsa sd kartta sorun var demektir. Servise gönderin muhtemelen yenisiyle değiştirirler. Sd kartta değerli foto, video filan varsa onları bilgisayarınıza kopyalayın çünkü kartı verdikten sonra geri dönüşü olmayacaktır. Benimde başıma geldi sd karta atmadı uygulamaları, resimleri vs. SD kartın markasına mail attım. Sd kartınızı bize gönderin yenisiyle değiştircez dediler. @dragons00
 
ByJoker33

ByJoker33

Üye
Kardeşim öncelikle Play Store'dan Otomatik güncellemen açıksa onu kapat ve kullanmadığın tüm uygulamaların güncellemelerini kaldır.
Birde dosya yöneticinden gizli klasörleri göster diyerek DCIM klasörünün içinde .thumbnails klasörü oluşur onu sil
Ama bu klasörün telefon kullanıldıkça boyutu artar ve sürekli silmen gerekir.
Bi dene belki işine yarar ;)
 


Üst Alt