infazcı-konan
Üye
Telefonda programsız mbm yapmak nasılmı??
ilk önce mp3player 3.40 viking versiyon (sürüm fark etmez) programı telefona yüklüyoruz sonra açıp
özellikler/ayarlar/kabuk-image yi tıklayıp içine giriyoruz sonra üstte
ular-skins yazıyor ve tarama yapacak e/ deki yani mmc karttaki dosyaları
arama tarama yapacak bizde resim seçmek için 1 tane foto seçeceğiz
can alıcı bölge burası tam ekran yani sx1 in çektiği gibi boydan,dikey formatlı fotoları seçeceğiz ki mbm,ye çevirelim yatay işimize yaramaz neyse
seçip programdan çıkış yapıyoruz sonra fexlorer tarzı bir proyla e/system/apps/mp3player deyip içeri giriş yaptıktan sonra içinde skin.mbm dosyası var onu kopyalayıp çıkıyoruz
sonra klasör seçip tamam diyoruz skin.mbm dosyasını klasörün birine atıyoruz mbm 176\208 formatındadır
skin değiştirme işlemi aynıdır
tam temalık anlayacağınız ben n4 versiyonda denedim süper oldu sizde deneyin çok hoş olacak
bu arada mp3player benim sx1 de çalışmadı mp3leri bulamıyor versiyonumu eski bilmiyorum yardımcı olun
değiştireyeğim versiyonu
yaşasın sx1 kardeşliği
ilk önce mp3player 3.40 viking versiyon (sürüm fark etmez) programı telefona yüklüyoruz sonra açıp özellikler/ayarlar/kabuk-image yi tıklayıp içine giriyoruz sonra üstte
ular-skins yazıyor ve tarama yapacak e/ deki yani mmc karttaki dosyaları
arama tarama yapacak bizde resim seçmek için 1 tane foto seçeceğiz
can alıcı bölge burası tam ekran yani sx1 in çektiği gibi boydan,dikey formatlı fotoları seçeceğiz ki mbm,ye çevirelim yatay işimize yaramaz neyse
seçip programdan çıkış yapıyoruz sonra fexlorer tarzı bir proyla e/system/apps/mp3player deyip içeri giriş yaptıktan sonra içinde skin.mbm dosyası var onu kopyalayıp çıkıyoruz
sonra klasör seçip tamam diyoruz skin.mbm dosyasını klasörün birine atıyoruz mbm 176\208 formatındadır
skin değiştirme işlemi aynıdır
tam temalık anlayacağınız ben n4 versiyonda denedim süper oldu sizde deneyin çok hoş olacak
bu arada mp3player benim sx1 de çalışmadı mp3leri bulamıyor versiyonumu eski bilmiyorum yardımcı olun
değiştireyeğim versiyonu yaşasın sx1 kardeşliği

: