Telefonda internete girerken bellek hatasi!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

safosafosafo1

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda internete girerken bellek hatasi!!!!!!!
Arkadaşlar öncelikle meraba. Eğer konuyu yanlış yere açtıysam doğru olan yere taşırsanız sevinirim :)
TELEFONUMUN ÖZELLİKLERİ : Logitel e71 yani çin malı.. Toplam hafıza 743k. Hafıza kartı yok..

Benim sorunum şu arkadaşlar : Telefonumun markası Logitel e71 yani çin malı e71. Her neise benim telefonumda internet wap ayarları yapılı yani google facebook vs internete bağlanıyor bunda bi sorun yok. Şimdi bir ara 0.facebook vardı ona sorunsuz giriyordu mesajlar profil falan bir sorun vermiyordu ama şimdi 0.facebook kalktığı için telefonuma m.facebook yani internet paketi aldım 1 aylık.. Aynı işlemi yapıyorum yine facebook a bağlanıyor ama profil e mesajlara veya diğer başka hiç bir şeye bakamıyorum facebook da bazen bağlanmıyor bile ALDIGIM HATA İSE ŞU : BELLEK YETERLİ DEĞİL. ve sonra çıkıyor facebookdan.
Eğer hafıza kartı alırsam düzelirmi bu sorun ? Ve telefonumun hafızası 743K normalde ve hepsi boş hiç bir şey yok yine bu hatayı alıyorum :S yardım arkadşalar

BELLEK YETERLİ DEĞİL :S

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
sorun telefonda, RAM yetersiz diyor. Yapacak bi şey yok. Telefonu değiştirmen gerekiyor.

marist

marist

Üye
Abiminde öyLe oLmuştu. 0.facebook kapatıLınca yeni teL aLdı.
AnLayacağın çözümü yok. Bu çinLiLer cok reziller be. 743k hafıza mı olur .d

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Sürekli ön bellek, çerezler ve geçmişi temizle bakalım düzelecek mi? eğer yine düzelmez ise arkadaşların dediği gibi teli değiştirmekten başka çare yok

---------- Eklendi @ 10:26:08 ---------- Yazıldı @ 10:25:04 ----------

743K bellek mi olur ya insan bunu yaparken biraz utanır ayıp yaa :D

safosafosafo1

Üye
    Konu Sahibi
Of :S teşekkürler arkadaşlar. Hafıza kartı falan alsam yine düzelmez dimi ? :S

---------- Eklendi @ 11:41:55 ---------- Yazıldı @ 11:41:31 ----------

Sürekli temizliyorum kardeşim herşeyi yine aynı :S

---------- Eklendi @ 11:42:51 ---------- Yazıldı @ 11:41:55 ----------

Kardeşim sık sık herşeyi temizliyorum telefonum boş zaten :S

---------- Eklendi @ 11:43:35 ---------- Yazıldı @ 11:42:51 ----------

Peki 0.facebook a girip m.facebook a girmemesinin sebebi ne ? 0.facebook da bi sorun olmuyordu :S

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Of :S teşekkürler arkadaşlar. Hafıza kartı falan alsam yine düzelmez dimi ? :S

---------- Eklendi @ 11:41:55 ---------- Yazıldı @ 11:41:31 ----------

Sürekli temizliyorum kardeşim herşeyi yine aynı :S

---------- Eklendi @ 11:42:51 ---------- Yazıldı @ 11:41:55 ----------

Kardeşim sık sık herşeyi temizliyorum telefonum boş zaten :S

---------- Eklendi @ 11:43:35 ---------- Yazıldı @ 11:42:51 ----------

Peki 0.facebook a girip m.facebook a girmemesinin sebebi ne ? 0.facebook da bi sorun olmuyordu :S

değiştir telefonu kurtul

safosafosafo1

Üye
    Konu Sahibi
sorun telefonda, RAM yetersiz diyor. Yapacak bi şey yok. Telefonu değiştirmen gerekiyor.

Teşekkürler kardeşim.. Hafıza kartı alsam falan düzelirmi ? :S 0.facebook da böyle bir hata yoktu zaten cok az 743k şarkı falan yüklenmiyor..

---------- Eklendi @ 11:46:19 ---------- Yazıldı @ 11:44:15 ----------

değiştir telefonu kurtul

mecbur diyosun yani.. Neise yardımcı olduğunuz için teşekkürler fikir sahibi oldum en azından paket bosa gitcek. Zaten genç iz kardeşim telefonuda değiştiremem bir telefoncuya satmaya kalksam almazlar diye düşünüyorum çin malı olduğu için.. Alırlarmı sence?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Teşekkürler kardeşim.. Hafıza kartı alsam falan düzelirmi ? :S 0.facebook da böyle bir hata yoktu zaten cok az 743k şarkı falan yüklenmiyor..

RAM'le alakalı olduğu için hafıza kartı çare olmaz.

---------- Eklendi @ 11:47:36 ---------- Yazıldı @ 11:46:28 ----------

mutlaka alırlar ama 50 ama 60 fiyatını bilemem

safosafosafo1

Üye
    Konu Sahibi
Öyledir dimi anca zaten 50-60. Ben 150 tl ye almıstım 2. el özellikleride düşük eğer 100 tl falan alırlarsa para koyardım 50 tl idarelik bir sey alırdım ama . neise tesekkurler

marist

marist

Üye

---------- Eklendi @ 11:46:19 ---------- Yazıldı @ 11:44:15 ----------

mecbur diyosun yani.. Neise yardımcı olduğunuz için teşekkürler fikir sahibi oldum en azından paket bosa gitcek. Zaten genç iz kardeşim telefonuda değiştiremem bir telefoncuya satmaya kalksam almazlar diye düşünüyorum çin malı olduğu için.. Alırlarmı sence?

yok niye paketin boşuna qitsin ki ? Hattı başka tele takıp kullan. Ne bilim arkadaşLarından interneti olmayandan alıp telefonunu verirSin paket bitene kadar yada başka tel alıp takarSın :D

0.facebook ta hata vermemesinin nedeni resimsiz olduğu içindir belki..

safosafosafo1

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlarımdan alamam kardeşim :) zaten okuyoruz zamanım olmuyor internete bağlanıcak falan telefondan girmek istemiştim :)
Evet 0.facebook resimsiz oldugu icin olabilir ama bunda mesajlara profile falanda girmiyor. onda herşeye giriyordu :) Anlamadım gitti ya.. Telefonu keşke almasaydım .D 1 şarkı bile yüklenmiyor hafıza kartı olmadan.

---------- Eklendi @ 12:54:04 ---------- Yazıldı @ 12:53:05 ----------

yok niye paketin boşuna qitsin ki ? Hattı başka tele takıp kullan. Ne bilim arkadaşLarından interneti olmayandan alıp telefonunu verirSin paket bitene kadar yada başka tel alıp takarSın :D

0.facebook ta hata vermemesinin nedeni resimsiz olduğu içindir belki..

Arkadaşlarımdan alamam kardeşim
:)
zaten okuyoruz zamanım olmuyor internete bağlanıcak falan telefondan girmek istemiştim
Evet 0.facebook resimsiz oldugu icin olabilir ama bunda mesajlara profile falanda girmiyor. onda herşeye giriyordu
Anlamadım gitti ya.. Telefonu keşke almasaydım .D 1 şarkı bile yüklenmiyor hafıza kartı olmadan.

Üst Alt