FK5896
Üye
-
Konu Sahibi
-
maalesef denedim ama sorun devam ediyorekran yön kilidi aktifse kapatın veya tam tersi, bir de öyle deneyin
tuşlar aşağıya bakacak şekilde çekiyorum. daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. airdroidle baktığımda düzgün görünüyor resimler ama pc ye indirince yine aynı sorunO Bende Bazen Oluyor Yön Klidi İle Alakası Yok Sanırım Onun Dİk Dediğin Tuşlar Aşağiya Bakacak Şekildemi Yoksa Telefonun Üst Kısmı Aşağiya Bakacakc Şekildemi Çekiyorsun?
Dediğini Anladımda Cihaz Resmin Konumunu Algılamıyor Olabilir Bazen Şahit Oluyorum Bende Hatta Pcyi Bırak Telefonda Bile D,ik Çektiğim Resim Yan Çıkıyor Bence Çektiğin Bir Kağit Vs İseOnunla Alakalı Olabilir Telefon Yan Çektiğini Sanıyor O Yüzden Öyle Yapıyordur Yada Bug Da Olabilirtuşlar aşağıya bakacak şekilde çekiyorum. daha önce böyle bir sıkıntı yoktu. airdroidle baktığımda düzgün görünüyor resimler ama pc ye indirince yine aynı sorunusb ile pc ye bağladığımda zaten yan çıkıyor. google kamera ile çektiğim fotoğraflarda usb ile bağlayıp bakmama rağmen düzgün görünüyor.. çok karışık.. pc sorun vardır belki dedim diğer pc de denedim değişen olmadı
hayır kağıt fotoğrafı çekmiyorum zaten sanal tuşlar dik pozisyona göre ayarlıyor kendini sensörlerde de hiçbir sıkıntı yok ama.. sanırım servis yolu göründüDediğini Anladımda Cihaz Resmin Konumunu Algılamıyor Olabilir Bazen Şahit Oluyorum Bende Hatta Pcyi Bırak Telefonda Bile D,ik Çektiğim Resim Yan Çıkıyor Bence Çektiğin Bir Kağit Vs İseOnunla Alakalı Olabilir Telefon Yan Çektiğini Sanıyor O Yüzden Öyle Yapıyordur Yada Bug Da Olabilir
Servise Verme Boşa Servislik Bişey Değilhayır kağıt fotoğrafı çekmiyorum zaten sanal tuşlar dik pozisyona göre ayarlıyor kendini sensörlerde de hiçbir sıkıntı yok ama.. sanırım servis yolu göründü
durduk yere neden böyle olsun ki? formatta attım her şeyi yaptım ama düzelmedi..Servise Verme Boşa Servislik Bişey Değil
Diyorumya Yazılımsal Birşey Telefon O Anda Algılayamıyor Servise Versende Düzelmez Ben Nokia 808 Kullanıyorum İstersen Örnek Atayım Kağit Resmi Çekıyorum Dik Çektiğim Halde Yan Çeviriyor Kendisi Başka Bİşey İle Alakalı Bu Durumdurduk yere neden böyle olsun ki? formatta attım her şeyi yaptım ama düzelmedi..
düzeltemezlerse değiştirmek zorundalarDiyorumya Yazılımsal Birşey Telefon O Anda Algılayamıyor Servise Versende Düzelmez Ben Nokia 808 Kullanıyorum İstersen Örnek Atayım Kağit Resmi Çekıyorum Dik Çektiğim Halde Yan Çeviriyor Kendisi Başka Bİşey İle Alakalı Bu Durum
Bende Videolarda Sıkıntı Yokda Neyse Ver Bakalım Bilgilendirirsin Bizidedüzeltemezlerse değiştirmek zorundalarvideolarda da böyle oluyor. geçen yatay halde video çekmiştim ama şuan baktığımda video ters dönmüş
tamam kısa zamanda veririm ya da 6.0 ıda bekleyebilirimBende Videolarda Sıkıntı Yokda Neyse Ver Bakalım Bilgilendirirsin Bizide
tamam kısa zamanda veririm ya da 6.0 ıda bekleyebilirim
başlıkta bahsettiğim gibi arkadaşlar. telefonum note 4. 5.1.1 son sürüm kurulu. fabrika ayarlarına döndürdüm yine sorun devam ediyor. google kamera ve diğer kamera uygulamalarında böyle bir problem yok. yardımlarınızı bekliyorum..
Dediği Başıma Bazen Geliyor Can Sıkıcı Birşey Telefonda Napacaksın Peki? Dik Çektiğim Resmi Yan Çevirmeden Tam Ekran Göremiyorum Meselasamsung kamera uygulaması otomatik olarak yan açılıyor zaten oyunlar gibi düşünün siz dik çeksenizde o yan alıyor görüntüyü ayrıca pc de 1 tık ile tekrar dik hale getirebilecekken konu açmak neden ?
Dediği Başıma Bazen Geliyor Can Sıkıcı Birşey Telefonda Napacaksın Peki? Dik Çektiğim Resmi Yan Çevirmeden Tam Ekran Göremiyorum Mesela
Şimdiye Kadar Gördüğüm Tüm Telefonlarda Zaten Kamera Yan Çalişiyor Bunun Bir Faydası Olmazhocam sizde yan çevirin cihazı o kadar mühim bişey değil veya kamerayı açarken ekran döndürmeyi kapatın ?
diyelim ki fotoğrafları dediğin şekilde çevirdim. peki ya videolar? onları da çevirebilirim belki ama kalite düşer bir şey olur illa ki. ve o kadar para bayıldım zamanında bunlarla neden uğraşayım ki?samsung kamera uygulaması otomatik olarak yan açılıyor zaten oyunlar gibi düşünün siz dik çeksenizde o yan alıyor görüntüyü ayrıca pc de 1 tık ile tekrar dik hale getirebilecekken konu açmak neden ?
diyelim ki fotoğrafları dediğin şekilde çevirdim. peki ya videolar? onları da çevirebilirim belki ama kalite düşer bir şey olur illa ki. ve o kadar para bayıldım zamanında bunlarla neden uğraşayım ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?