Telefonda Bulunan Wifi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mah23442344

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda Bulunan Wifi
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle cevap veren herkese şimdiden teşekkürler.

Benim sorunum : Beyler benim telefonda bir wifi ağı mevcut ve şifresi girilmiş yani bağlanabiliyorum fakat telefona cfw atmam gerekiyor. Benim isteğim telefonda bulunan wifi şifresinin gitmemesi .

Acaba bir yolu var mıdır bunun ?

• Beğen
Tepkiler: u_cosar

hizan

hizan

Üye
maalesef yok arkadaşım.

uğur e

uğur e

Üye
yok gbi

mah23442344

Üye
    Konu Sahibi
ama ben telefona orjinal belle refresh yüklediğim zaman nokia suiteden şifreler gitmedi . Senkronizayson ile yapılamaz mı acaba ?

• Beğen
Tepkiler: u_cosar
u_cosar

u_cosar

Üye
şifreni görebilirsin yöntemi şu öncelikle wifi ye bağlan daaha sonra telefonuna bu programı kur(http://www.maxicep.com/symbian-3-di...o-wefi-v1-06-13-signed-anna-belle-666934.html) daha sonra programda restart diye bir soru gelecek hayır de programı aç programın üst panelinden spots seçeneğini belirle daha sonra modemin adı gözükür üzerine tıklarsan şifresi gözükür denemelisin :)[/SIZE][/COLOR][/FONT]

• Beğen
Tepkiler: mah23442344

mah23442344

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim yöntem çok güzel . Ama benim sorunum wifi şifresini değiştirildi o yüzden ben şimdi girebiliyorum ama wifi den bir çıksam girmeyecek. Senin verdiğin program girilen şifreyi gösteriyor.

Ama yine de çok sağol :D

u_cosar

u_cosar

Üye
Kardeşim yöntem çok güzel . Ama benim sorunum wifi şifresini değiştirildi o yüzden ben şimdi girebiliyorum ama wifi den bir çıksam girmeyecek. Senin verdiğin program girilen şifreyi gösteriyor.

Ama yine de çok sağol :D

önemli değil başka çare yok maalesef

Dereck

Dereck

Üye
Wifinin şifresi değiştirildiyse mutlaka bağlantın kopacak yakında. Router ayarlarında şifre zaman aşımı biraz uzun tutulmuş anlaşılan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt