Telefonda bir CFW varken Orjinal Güncelleme yapılabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c7q7

c7q7

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda bir CFW varken Orjinal Güncelleme yapılabilir mi?
Arkadaşlar telefonumda MoonLight Pro adlı yazılım var. Bu yazılım v52.007 üzerine kurulu. Ben yeniden cfw atmak istiyorum ama atacağım cfw ler v60 üzerine kurulu. Sorum şu: Ben şimdi Moonlight varken Nokia Suit'den direk v60 Orjinal güncellemeyi kursam kurabilir miyim, her hangi bir sorun olur mu?

Teşekkürler.

Atacan-

Atacan-

Üye
Bi dene istersen ama zannetmiyorum kurulucağını.
Telefonun açılmayabilir hatta ..!!

Süleyman

Süleyman

Üye
sorun olmaz

Atacan-

Atacan-

Üye
Forumda mevcut cfw den ofw yüklemeye geçiş diye.
Bu yolu izle bu daha mantıklı.

c7q7

c7q7

Üye
    Konu Sahibi
Ben telefona direk v60 üzerine kurulu CFWyi attım telefon local mode'da kaldı ama bataryasını çıkar tak yapıp açtığımda sorunsuz bi şekilde yüklenmişti yazılım :D Bende şu an böyle kullanmaya devam ediyorum :D

muxo

muxo

Üye
telefonunun açılmayabilir hatta rom hafızasi yanabilir . Onun için cfwnin yerine orjinal ofw yi yükle. Sonra bilgisayarı bağlayıp güncelleme yap. Böyle yapmazsan telefonun açılmayabilir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bence direkt gidip V60'lı CFW flaşlasın. Hiçbir zararı yok ve telefonu yükseltmiş olur :oke: Orjinale geri dönmek isterse V60.0.003 sürümlü orjinal fw dosyalarını navifirmden bulup flaşlar bu kadar basit :oke:

- - - Eklendi - - -

Yalnız CFW yüklüyken kalkıp pc suite üzerinden v60'a güncellerse sorun çıkabilir. En büyük sorun da yanlış sürüm flaşlanmasından olabilir. En iyi yol, V60'ı navifirmden indirip flaşlamak daha sonra pc suite'den V60'ı tekrar yükletmek :oke:

Plesk234

Üye
Bişe OLmaz Kardesm Oviden Orjinal Yazılım Atarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt