telefona tema yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
telefona tema yükleme
blackberry'me tema yüklemek istiyorum fakat pcdeki dosyaları telefona nasıl atıcam beceremedim bu konuda yardımcı olabilirseniz cok sevenirim..

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
dosya içindeyse temalar ve uyumluysa tabiki hiç bi dosyanın içinde olmadan telefonu pc ye bağlayıp depolama seçeneğini kullan ve hafıza kartını açatıktan sonra herhangi bir yere at telefonda attğın yere gel tıkla ve yükle hafıza kartını çıkartıp card reader varsa öylede yapabilirsin :good:

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama o şekilde olmadı zaten dosyalar cod ve jad uzantılı internetten araştırdım biraz ama beceremedim :S

NobLe

NobLe

Üye
Desktop manager ile yükleyebilirsin. Bilgisayarına kur sonra telefonu bagla dektop managerdan uygulamalara gir ve oradan yükle

• Beğen
Tepkiler: ByAqustiC
ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler NobLe senin dediğin gibi yaptım o şekilde oluyor fakat yine temalar uyumsuz cıktı :) anlaşılan ben bu telefona tema buLamıcam :ah

NobLe

NobLe

Üye
teşekkürler NobLe senin dediğin gibi yaptım o şekilde oluyor fakat yine temalar uyumsuz cıktı :) anlaşılan ben bu telefona tema buLamıcam :ah

Uyumsuz derken ? App Error 602 hatası falan mı alıyorsun ?

ByAqustiC

ByAqustiC

Üye
    Konu Sahibi
hayır temaları yüklerken alıyorum alıyorum app wordden indirdiklerimde bile o sorunu yaşıyorum :S

Takipçi Satın Al

Üst Alt