Telefona Model deseni girmeden pcden dosya alımı

Sponsorlu Bağlantılar

kalkal22

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Model deseni girmeden pcden dosya alımı
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Bundan 2 gün önce telefonumu yere düşürdüm ve ekranı bozuldu ve hiçbir görüntü yok.Fakat telefon çalışır vaziyette açılış sesini hatta msj seslerini duyabiliyorum ama görüntü yok.
Şimdilik geçici bir telefon kullanıyorum ama bozulan telefonumdaki RESİM VİDEO V.B dosyaları alamıyorum.Sebebine gelince ise ekrana daha önceden model şifresi koymuştum ve doğal olarak o model şifresini girmeden PCYE bağladınız zaman dosyayada giremiyorsunuz.:agla2:Sizden yardımım şu şuanda yazlıktayım ve herhangi bir telefoncuda yok bu dosyaları kurtarmam için bana program önerebilirmisiniz şimdiden :tşk:

mürteza16

mürteza16

Üye
Modeli kırmak lazım. Ama nasıl? Ben biraz araştırıp sana dönerim. :oke:

• Beğen
Tepkiler: kalkal22
Superfan

Superfan

Üye
ADB ile data ve cache klasörünü silersen
Modeli kırmak lazım. Ama nasıl? Ben biraz araştırıp sana dönerim. :oke:

Root diyorsan kolay kolay olmaz. Usb debugging'in aktif olması gerekir ki arkadaşın telefonunda büyük ihtimalle aktif değil.

USB debugging aktif olsa, ADB ile /cache /data sileriz. Fabrika ayarlarına dönmüş olur. Ondan sonrası telefonu 10 dakika açık bıraktıktan sonra bilgisayara bağlamak.

• Beğen
Tepkiler: kalkal22

kalkal22

Üye
    Konu Sahibi
ADB ile data ve cache klasörünü silersen

Root diyorsan kolay kolay olmaz. Usb debugging'in aktif olması gerekir ki arkadaşın telefonunda büyük ihtimalle aktif değil.

USB debugging aktif olsa, ADB ile /cache /data sileriz. Fabrika ayarlarına dönmüş olur. Ondan sonrası telefonu 10 dakika açık bıraktıktan sonra bilgisayara bağlamak.
Anladım ozaman riske girmeye gerek yok diyorsun :D

Superfan

Superfan

Üye
Anladım ozaman riske girmeye gerek yok diyorsun :D

Yani risk bile alamıyacağız. Keşke risk alma şansımız olsa yani..çünkü risk risk diyoruz ama bu risk iyice takip edersen %0.1. Ki bu da şans payı yani yoksa %0.Aslında usb debuggin açılabilir. Yani telefona alışıksan böyle ayarların nerede olduğunu biliyorsan tahmin gücüne bağlı olarak açarsın da işte bilmiyorum :DBak burada da adamlar beyin fırtınası yapmış ama ele geçer tam kullanımlık bir sonuç yok.

Eğer recovery flaşlayabilirsen şunu yapabilirsin belki

Üst Alt