Telefona kurulan programları hafıza kartına kurma

Sponsorlu Bağlantılar

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
Telefona kurulan programları hafıza kartına kurma
evet arkadaş bunu yapması aslında çok kolay. Bazı programlar yükleme hafızasını seçmeden telefona kuruluyor.
işlem çok basit. :D

Anlatım :
1-) yüklemek istediğiniz programı sis editör ile açın

2-)aşağı doğru gelin. Dosya listesini açın

3-)şimdi yüklemek istediğiniz programın sistem dosyalarını görüyorsunuz.
Bu işlemi listedeki tüm dosyalar için yapacaksınız. Resimde gördüğünüzü uygulayın

GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ " C/ " YAZAN YERE " E/ " YAZDIM.

Bunu listedeki tüm dosyalar için yapın.

Daha sonra değişikliği kaydedin.

Ve dosyayı kaydedin.
Yüklediğiniz zaman direk hafıza kartına yüklenir. Eğer yüklenirken yükleme hafızasını seçmek istiyorsanız E yazdığımız yere ünlem (!) işareti koyun.
!/sys/bin/ şeklinde

Işte hepsi bu kadar. Bilenler vardır. Umarım bilmeyenler için yararlı olurum.
Iyi forumlar

sarı bordo

Üye
ben sunu anlamadım örneğin telefon hafızasına opera mini kurulu bu resimlerdeki gibi yaparsak hafıza kartına alabilir miyiz

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
evet. Listedeki tüm dosyaları aç . C yazan yere E yada ünlem işareti koy. E yazdığın zaman yükleme hafızasını sormadan hafıza kartına kurulur. Ünlem işareti koyduğunda ise yükleme hafızası sorar :oke:

Joker.

Joker.

Üye
Uğur Sen yanlış anlamışsım onun dediği Ben operayı c ye kurdum bu işlem ile e ye alınır mı ?

Masterthone

Masterthone

Üye
gelmicei bellidi zaten

yaren_dede

yaren_dede

Üye
tel hafızasına direkt yüklenen programlar zaten telefon hafızasına kurulması gerekiyordur ve programı düzenleyen kişi kullananlar hata yapmasın diye kurulacağı yeri belirlemistir yani mesela hangi program var tel hafızasına kurulan ama kurulmaması gereken
ben hiç görmedim :hmmm

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bunu kastedmistim :)

Evet :oke:

- - - Eklendi - - -

tel hafızasına direkt yüklenen programlar zaten telefon hafızasına kurulması gerekiyordur ve programı düzenleyen kişi kullananlar hata yapmasın diye kurulacağı yeri belirlemistir yani mesela hangi program var tel hafızasına kurulan ama kurulmaması gereken
ben hiç görmedim :hmmm

Anlamadın galiba. Biz c den yer kazanmak için bu işlemi yapıyoruz. Örnek olarak Qt

- - - Eklendi - - -

gelmicei bellidi zaten

Neyden bahsediyorsun

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Bazı sistem programlarının c ye kurulması gerekir. Bunu değiştiremezsin. :oke:

izmirim_live

Üye
arkadaşım bu sis editör telefonda kurulu mu kuruluysa nerede değilse nasıl indireceğiz yardımcı olur musunuz

okkaliokan

Üye
arkadaşım bu sis editör telefonda kurulu mu kuruluysa nerede değilse nasıl indireceğiz yardımcı olur musunuz
forumda aratırsanız bulursunuz..
Ayrıca,
ben sis editör' ün 0.75 versiyonunu (türkçe) indirdim kurdum.. anlatılan gibi C leri E yaptım.. ama WhatsApp çalışmadı..

maximert353

Üye
whats up sadece telefon hafızasonda calisiyo hafiza kartinda calismiyo arkadasim :(

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
Bazı uygulamalarda olmayabilir:(

symbian.forever

symbian.forever

Üye
    Konu Sahibi
güncel

Üst Alt