Telefona Hic Bir Sekilde Oyun Yukleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djjserkan

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Hic Bir Sekilde Oyun Yukleyemiyorum
Oncelıkle S.a Arkadaslar ! Telefona Hic Bir Sekılde Oyun Yukleyemıyorum . Aslında Yukluyordum Bayada Oyun Vardı Cs Felan Gibi Sonra Bişeyler Oldu Telefon Kaldırmadı Galiba İcindeki Hersey Gitti Ve Menuden Oyunlara TIkladıgımda İci Bos VE Girmiyor Kesinlikle Bos.Onceden Telefon Java Kuruyordu.Simdi Javada Kurmuyor.Her Turlu Javayı Kurarken Hata Veriyor!Bu Oyunlar Klasorune Nasıl Ulasabilirim Veya Baska Yoldan Onerileriniz? Cok Oyun Yuklememden Olsa Gerek Kaldırmadı Heralde Veya İlla Fabrika Ayarlarına mı donmem Gerek Ayarların Duzelmesi İcin İcinde Herseyim Var Mp3 Resim vs. Yardımlarınız İcin Tesekkurler..
Pc Suite Denedim Oda Olmadı
Telefon Marka Sony Ericsson w200i

Catty

Catty

Emekli Yönetici
A.s efendim,telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürünüz

Lina_TR

Lina_TR

Üye
A.s Bide hafıza kartını biçimlendirin bi ferahlasın

SlashGun

SlashGun

Üye
Hafıza kartını biçimlendirmeyi istemiyorki .. Resim Müzikler var diyor ..
Peki arkadaş hiç bir şey görünmüyor diyorsun .. Resim Ve müzikleri nasıl görebiliyorsun ?
İlginç Doğrusu ..!

djjserkan

Üye
    Konu Sahibi
Sade Oyunlar Ve Uygulamalar Klasorune Kesınlıkle Giremiyorum Ac Diyorum Hic Bi Sekılde İşlem Yok Acılmıyor Java Galıba Oyun Bolumunun Sistemini Cokertti.Yada Telefonda Ters Tepki Yaptı.?

SlashGun

SlashGun

Üye
Valla yerinde olsam ,
Bir an düşünmezdim kır at ! Hafıza kartını Telefondan önemlimiki ? ..

djjserkan

Üye
    Konu Sahibi
Yanlız Benim Telefon Markası Sony Ericsson w200i n73 le ne alakası var onu cozemedım ?

KaLEMDaR_58

Üye
kartla ilgili sorun yok sadece 15 ytl sıkışmış arasına yazılım yükletmen gerkiyo java tabanlı tefn oldugundan senin javan bende oldugu gibi sendede çıkmüş.. galibaa

SlashGun

SlashGun

Üye
Pardon haklısın ..
Benim aklım başka yere gitmiş .. Herneyse
Para vermeden de Java'nın En güncelini bulabilirsin .. Ara nette İllaki vardır ;)

deve

deve

Üye
arkadaşım aynışey banada olmuştu.benim tel w880 bana da hafızakartını bicimlendir demişlerdi sakın yapma şimdi söylüyorum oyunlara girince cok az oyun olmalı silebildigin kadarını sil sonra bazıları silinmiyecek sana işlem basarısız diyecek onlarhafıza kartını bicimlendirene kadar kalır neyse sildikten sonra eski haline gelir inşallah sendede düzelir hade
bana eyvallah

--------------- Ekleme ---------------

kesin cözum java silindiyse sunu yap sitede mobyexplorer programı var onu indr telefonda others e at teli pc den cıkar diger e gir prog u telefona kopyala hafıza kartı cıkar progu yükle orda systemde java dosyası ac sorunun cozüldü bişey degil

--------------- Ekleme ---------------

kesin cözum java silindiyse sunu yap sitede mobyexplorer programı var onu indr telefonda others e at teli pc den cıkar diger e gir prog u telefona kopyala hafıza kartı cıkar progu yükle orda systemde java dosyası ac sorunun cozüldü bişey degil

djjserkan

Üye
    Konu Sahibi
Bilg İcin Sagol Deve Kardes :)

djjserkan

Üye
    Konu Sahibi
Bu Sekilde Olmadı Ne Yaptıysam Olmadı Bunun Baska Bir Cozumu Yokmu :( Eskiden java Oyun Oynardım Simdi Kuramıyorum Bile. Attıgım Her Javaya Kurarken İslem Basarısız Diyor:S Lutfen Yardım..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Telefonun kapatma tuşu ve C tuşuna aynı anda basılı tutun 10 saniye.Sonra pili çıkarıp takın.Bu formattır.:)

djjserkan

Üye
    Konu Sahibi
Bu Sekılde Yaparak O Bolumemi Format Atmıs Oluyoruz Tum telefonamı ? Ayrıca Pil Cıkar Demişsin Hangi Pil Biraz Bilgi Ver?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt