Telefona Hack konusunda yardım istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Hack konusunda yardım istiyorum
Nokiayanın yeni güncellemesinden sonra telefonu nasıl Hackleyebiliriz.

uğur e

uğur e

Üye
symbian yine hecklendı ortaki talımatı yap.aklına takılan bsey olursa yardmcı oluruz

yilmazaga

Üye
    Konu Sahibi
symbian yine hecklendı ortaki talımatı yap.aklına takılan bsey olursa yardmcı oluruz

Ben heckleme aşamalarını gösteren dosyayı göremedim zahmet olmazsa siteye yüklermisin

uğur e

uğur e

Üye
kardş s3 sıstem modifikasynda var ordan yap eğer yapamazsan yardmcı olurz.

Silinen Üye 1710851

Silinen Üye 1710851

Kapalı Hesap
telefonun modeli ne ?

---------- Eklendi @ 17:43:04 ---------- Yazıldı @ 17:39:51 ----------

e7 yi buradan hackledim.

luckysleven

luckysleven

Üye
arkadaş buradayız diyorsun da 2 gündür millet bas bas oradaki yöntem olmuyor xplore çalışmıyor diyor fp1 den sonra :oke:

uğur e

uğur e

Üye
arkadaş buradayız diyorsun da 2 gündür millet bas bas oradaki yöntem olmuyor xplore çalışmıyor diyor fp1 den sonra :oke:
hahahaa ben bu farumun bütün heck yöntemlerini denedim ama olmadı en son symbian yine hecklendi sayfasında yaptım adamlar yapamıyorsa biz ne edek gardaş :nono:

---------- Eklendi @ 22:36:50 ---------- Yazıldı @ 22:32:52 ----------

o zamn o güncellemeyi kaldırsınlar abicim sanki symbian çok önemli güncellenme çıkarıyorda microsoft çıkarttı adamlar foruma konu üstüne konu açtı yok şöle oldu yok böle oldu bunu yükledim mesajlar gitmez oldu falandı filandı. gerek yok abicim böyle boş işlere

---------- Eklendi @ 23:27:59 ---------- Yazıldı @ 22:36:50 ----------

yok eğer fp1 güncellemesini kaldırmak istemiyorsa o zamn buraya baksın http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/fp1-hack-yontemi-icerde-630043.html

orhankoc

orhankoc

Üye
arkadaslar ben forumdakilerin hepsini denedim telefonum n8 belle son sürüm yüklü genelde hack yapmaya calısırken aldıgım sorun *file already exist* gibi bir sorun bunu nasıl aşarım kim yardımcı olabilir acaba

---------- Eklendi @ 14:16:19 ---------- Yazıldı @ 14:14:38 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html kardş burdaki adımları harfiyen yap eğer sorun çıkarsa yapamazsan bz burdayız.

arkadasım ben forumdakilerin hepsini denedim telefonum n8 belle son sürüm yüklü genelde hack yapmaya calısırken aldıgım sorun *file already exist* gibi bir sorun bunu nasıl aşarım yardımcı olursan cok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

---------- Eklendi @ 14:20:05 ---------- Yazıldı @ 14:16:19 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html kardş burdaki adımları harfiyen yap eğer sorun çıkarsa yapamazsan bz burdayız.

arkadasım ben forumdakilerin hepsini denedim telefonum n8 belle son sürüm yüklü genelde hack yapmaya calısırken aldıgım sorun *file already exist* gibi bir sorun bunu nasıl aşarım yardımcı olursan cok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

---------- Eklendi @ 14:20:20 ---------- Yazıldı @ 14:20:05 ----------

uğur e

uğur e

Üye
arkadaşm ilk önce verilerini yedkleyp hard format at tele ondan snra verdğm link te kı adımları yap eğer tekrardan o hatayı verirse aldırma işlemine dvam et en son olarak installservers pack klasorun içindkı s3 olan dosyayı c,sys,bin e at tabı telin s3 e.sorun çözülücktr.eğer denersen sonuçu blgilendrirsn.

---------- Eklendi @ 19:10:16 ---------- Yazıldı @ 19:01:13 ----------

exist sorun dğl sadece bir uyarı o yani daha önce nortonda bu islem yapıldı dmek istyor sen aldrma buna .ayrıca server pack ın icınde en aşağıda sonu s3 olan klasoru olduğu gbı bin e atma onun içindeki exe i at ok.

orhankoc

orhankoc

Üye
arkadaşm ilk önce verilerini yedkleyp hard format at tele ondan snra verdğm link te kı adımları yap eğer tekrardan o hatayı verirse aldırma işlemine dvam et en son olarak installservers pack klasorun içindkı s3 olan dosyayı c,sys,bin e at tabı telin s3 e.sorun çözülücktr.eğer denersen sonuçu blgilendrirsn.

---------- Eklendi @ 19:10:16 ---------- Yazıldı @ 19:01:13 ----------

exist sorun dğl sadece bir uyarı o yani daha önce nortonda bu islem yapıldı dmek istyor sen aldrma buna .ayrıca server pack ın icınde en aşağıda sonu s3 olan klasoru olduğu gbı bin e atma onun içindeki exe i at ok.

tşk ederim yanlız bişey daha sormam gerekiyor eger hard format yaparsam daha önce yüklenen herşey gidermi çünkü benim telefon yurt dışı ve dil pakedi yüklettim o da gidermi bu arada ben afganistanda çalışıyorum burada türkçe menü atmak o kadar kolay degil türkçe gitmemesi için ne yapabilirim ilgine teşekkürler

uğur e

uğur e

Üye
arkadaşm öncdm bi verdğm lınkten heck yapmayı dene eğer olmazsa 7370 ten ayarlayı sıfırla.yazılıma etkı etmez dıye blyorum ama sende bı araştır derım

uğur e

uğur e

Üye
sofd yap kardsm 7370 ten hard götürür hepsnı.düzelteym bunuda

uğur e

uğur e

Üye
ne dmek kardşm yardımcı olabildıysek ne mutlu.maxicep te olmasa ne yapardk.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt