Telefona Font Nasıl Yüklenir?

Sponsorlu Bağlantılar

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Font Nasıl Yüklenir?
yardım!!!!

netuce

Üye
Aynı şeyle ben de uğraşıyorum. Fontunu nasıl değiştiricem bu aletin. grd uzantılı dosyayı nereye sokacam? :-))) işletim sistemi içinde herhangi bir yerde başka grd dosyası yok. Lütfen yardım agalar! Gözünüzü seviyim bi yardımcı olun!

tantini

tantini

Üye
Fexplorer weya dengi bir programla;

c>system>fonts
kalsörünün icine .grd uzantili dosyayi yapistiriniz we telefonu acip kapayiniz(restart)

not:system dosyasinin icinde FONTS klasörü yok diyenler; system klasörünün icine fonts adli klasör olusturmali([make dir] ingilizce menülerde böyle görünür)...

yanlislarimizi düzeltelim... saygilar...

tantini

tantini

Üye
muhtemelen beyler sizden gelecek bir diger sorunu söyle olcaktir;

*telefona fontu yükledim ama .grd dosyasi silinmiyor we fontu eski haline nasil cevirebiliriz derseniz;

Fontlarinizi FontRemover programiyla(bkz:dosyalar weya arama maxicep) kaldirmak mümkün...

saygilar... yanlislarimizi düzeltelim ;)

glest

glest

Üye
file explorer ı bana upload edebilirmisiniz benimde frontlarla sorunum var programı biliomda hiçbiyerde bulamıom

ilker

Üye
font ne oluyor biri anlatsın ve paylaşsın ne olur

..::MAFIA::..

Üye
font telefondaki yazı karakterleri oluyor dostum

Üye
netuce' Alıntı:
Aynı şeyle ben de uğraşıyorum. Fontunu nasıl değiştiricem bu aletin. grd uzantılı dosyayı nereye sokacam? :-))) işletim sistemi içinde herhangi bir yerde başka grd dosyası yok. Lütfen yardım agalar! Gözünüzü seviyim bi yardımcı olun!

c/sistem/font diye bi dosya olması lazım oraya

AHMET2525

AHMET2525

Üye
    Konu Sahibi
thanx

rekod

rekod

Üye
arkadaş lar remover programı olmadanda fontları silebilirsiniz c:/ sisteme açtığtmtz fonts klasörününün ismini fot yapın ve kolaylıkla silip teli yeniden başlatın bı,u kadar

Üst Alt