Telefona attığım müzikler müzik çalarda gözükmüyor (c7 anna)

Sponsorlu Bağlantılar

curse.

Üye
    Konu Sahibi
Telefona attığım müzikler müzik çalarda gözükmüyor (c7 anna)
arkadaşlar anna yükleyince oyun sesleri müzik çalarda gözüküyor diye private ve resource klasörlerinin ayarlarıyla oynamamı söylediler oynadım salt okunur falan yapmıştım galiba düzeldi fakat şimdi müzik atıyorum oviyle o müziğide görmüyor birisi bana bu klasörlerin orjinal ayarlarını söyleyebilir mi? Yada başka bi çaresini bilen varsa yardımcı olmasını bekliyorum.Teşekkürler.

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
bende de pcden attıgım müzikler görülüyor Bluetooth'la aldıgım müzikler görülmüyor müzik çalarda.

Maximien

Maximien

Üye
Dostum müzikleri attıktan sonra "Kütüphaneyi Yenile" dedin mi??

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar anna yükleyince oyun sesleri müzik çalarda gözüküyor diye private ve resource klasörlerinin ayarlarıyla oynamamı söylediler oynadım salt okunur falan yapmıştım galiba düzeldi fakat şimdi müzik atıyorum oviyle o müziğide görmüyor birisi bana bu klasörlerin orjinal ayarlarını söyleyebilir mi? Yada başka bi çaresini bilen varsa yardımcı olmasını bekliyorum.Teşekkürler.

private ve resource yi kapatırsan müzikleri de kapatmış oluyorsun. tekrar telefona format at düzelir düzelmezse yeniden yazılımı yükle.

Maximien

Maximien

Üye
private ve resource yi kapatırsan müzikleri de kapatmış oluyorsun. tekrar telefona format at düzelir düzelmezse yeniden yazılımı yükle.

Dostum ne alakası var o klasörler bende de gizli ve oyun sesleri vs gitti müzik çalardan yani düzeldi. Ancak yeni müzik attığında kütüphaneyi yenilemesi gerek. Her şeye format diye çözüm olmaz zaten alakası da yok.

hizan

hizan

Üye
arkadaşım c7 de bende yaptım müzikler yok oldu daha sonra kısmen gizledim bu seferde müziklerin yarısını sildi format sonrası müziklerin silinmeyenleri kaldı telefonda.

format gizli dosyaların açılması demek sen yenisin galiba.

curse.

Üye
    Konu Sahibi
kütüphane güncel arkadaşlar onu denedim olmadı :(

Üst Alt