Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Telefon
Arkadaşlar max 700 tl telefon bakıyorum
aklımda general mobile discovery vardı ama hiç biryerde stoklarda yok ve üretimi durdurulmuş o yüzden bu cihazdan vazgeçtim ufak bi araştırma yaptım casper via a3216 bu fiyat aralıgına uygun gibi geldi sizce max700 tl ye hangi cihaz ?

Puck

Puck

Üye
s3 mini olabilir fiyatı yakın bir şeydi en son baktığımda

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini pek tatmin etmiyor zaten incelemelerine baktım casper a3216 baya bi yüksek performans veriyo s3 mini ye göre ekranda 4.7 olunca daha tatmin edici

aydknakn

Üye
discovery

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
S3 mini all gm alma

jr_arif

jr_arif

Üye
S2 al 3 mini alma

• Beğen
Tepkiler: thedarkness90
Invoke

Invoke

Üye
800e Xperia L, güzel cihaz. İstemiyorsan alternatif olarak Galaxy S2.
Casper iyi bir telefon değil GMD' hakkında da şikayet edenler var beğeneni de var nasıl bir telefon gmd alırsan pişman olur musun bilmiyorum ama casper alma bence. Nedenine gelirsek donanımı, adreno 203 çok dandik bir gpu. Verdiğin paraya değmez.

theeternal

theeternal

Üye
s3 mini güzel ama sen bılırsın

murselli

Üye
S2 al. Guncelleme veriliyor zaten. Vermeseler bile Xda developers Android 5'i bile port eder S2'e

kapakli511

kapakli511

Üye
casper alma gpu su kötü oyunları açamazsın

jr_arif

jr_arif

Üye
Arkadaşlar max 700 tl telefon bakıyorum
aklımda general mobile discovery vardı ama hiç biryerde stoklarda yok ve üretimi durdurulmuş o yüzden bu cihazdan vazgeçtim ufak bi araştırma yaptım casper via a3216 bu fiyat aralıgına uygun gibi geldi sizce max700 tl ye hangi cihaz ?

s2 al bak keyfine kardesim belki 50-60 tl de yanina kalir kendine yemek ismarlarsin ;-)

Takipçi Satın Al

Üst Alt