Telefon Yardımı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fobko

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Yardımı...
Arkadaşlar ben yaklaşık 1,5 ay sonra telefon almayı düşünüyorum. Yalnız Nokia istemiyorum Ben Samsung fanıyım aslında. Ve aklımda da Samsung Galaxy Ace var.Şöyle ki,her siteyi araştırdım ve bu telefonu gerçekten alan herkes çok sevmiş.Benim arkadaşım da aldı ve ondan da biraz inceleme fırsatım oldu.Gerçekten çok güzel.Ama aklıma takılan 2 soru var.Kullanan arkadaşlar varsa beni aydınlatabilir mi?

1.Flash desteğinin olmaması çok sorun yaratır mı? Neleri yapamam mesela?

2.Şuan piyasada S5830 ve S5830İ olmak üzere iki sürümü var. İ olanı HD oyunları oynatmıyormuş ve hafıza kartı hatası gibi bazı problemleri varmış.Ben alacağım telefonun İ olmamasını istiyorum. Bunu nasıl anlayabilirim?Ve İ kullanan varsa çok mu fark var?

Umarım okuyup cevap verirsiniz...

eRDiiL

Üye
burada bir çok kişi şikayet ediyor aceden bilemiyorum belki 5830i olan modele denk gelenler de olabilir benim arkadaşlarımdan çok şikayet eden olmadı işlerini gördükleri uygulamarı ve oyunları da rahatça kullanıyorlar.

1. flash desteği tamamen yok değil ama kısıtlı ve bunun çözümü vardı nette bulabilirsin en olmadı farklı bir tarayıcı yükleyerek her türlü rahatça gezersin nette

2. normalde işlemci olarak 5830i daha iyi ama dediğin gibi oyun problemi doğru telefonu nerde alacaksan kutusunun üstünde bile model numarası yazar ona göre talep edersin

enaa_881

Üye
kardeş birincisi ace i ne kadara alacaksın? yani baktığın bi yer oldu mu fiyat açısından?
ikincisi telefona ayırabileceğin para nedir?

fobko

Üye
    Konu Sahibi
Peki s5830i olanların kutularının üzerinde de s5830i mi yazıyor? Yoksa kutuyu açmadan öğrenemeyiz mi?

Mobilator

Emekli Yönetici
Birincisi enaa arkadasımız sana birşey sormuş.
İkincisinde ise telefonun bataryasının altında yazar modeli.

---------- Eklendi @ 20:59:53 ---------- Yazıldı @ 20:59:04 ----------

Pardon son mesajini dikkatli okumamıştım. Kutunun yanındaki küçük etkene yazar model ismi tam olarak.

---------- Eklendi @ 21:00:09 ---------- Yazıldı @ 20:59:53 ----------

Etikette yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...