Telefon Yardımı Bakın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Yardımı Bakın...
Sevgili maxicep kullanıcıları ben bir telefon almak istiyorum ve bütçem maksimum 500 ama 600 de olabilir..
Yeni alacağım telefonda olmasını istediğim özellikler..

1- 5 yada 8 mp kamera
2-android işletim sistemi
3-nokia olmasın
4-3g ve wi-fi olsun
5-kamerasında flash olsun (olmasada olur önemli değil)
6-ekranı en az 3.2 yada 3.3 inç olsn
7-dokunmatik ekran(klavye sevmiyorum)
8-java uygulamaları olsun
9- Handsfree ve gps olsn
10-internetten video izleyebileyim(youtube facebook vs.)
11-ekranı hassas olsn

biliyorum aradığım fiyatda bu özellikte bir telefon bulmak zor ama belki vardır yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim lütfen ama lütfen kullanmadığınız yada kullanışını görmediğiniz telefonları önermeyiniz çok teşekkürler şimdiden..

Consul9

Consul9

Üye
Bu bütçe ile biraz zor aradığınız özelliklere göre.

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
ya hepsi olmasada olur birkac tanesi eksik olsn ama android ve internetten video izleme ve kamera ve 3g mutlaka olsn birde gps

----------Eklendi @ 19:25:48 ---------- Yazıldı @ 19:12:33 ----------

abilerim butceyi 700 yaptik buna gore var mi?

foreverthe

foreverthe

Üye
Bada da baya gelişmeye başladı. Wawe 2 düşünebilirsin. Şahsen ben kullanıyorum harika bir şey :)

futbol123

futbol123

Üye
aradığın en iyi telefon huawai ideos x5 550tl civarında

kloı123

kloı123

Üye
ozaman ideos x5 al o 550 tl o fiyata o performans dunyada hic bi telefonda yok suanda ama telefonda radyo yok sanırım onuda kullanacak degılsın heralde dahiilinde kendı bellegi 2gb ile 4 gb arası ıstedıgın kadar muzık al mıcrosd ile genisletilebiliyor yanı hafıza kartı sana tavsıyem mutlaka x5 al c6-01 ekranı 3.2 inç ideos x5 in 3.8 inç hem telefon iphone4 gibi tasarımı ozellikleride fotograf ve video cekimi haric nerdeyse iphone ile aynı iphone4 biraz daha hızlı o ayrı konu cunku 1.600 tl lik telefon x5 onun 3/1 i aradıgın butun ozellikler x5 de fazlasıyla mevcut

futbol123

futbol123

Üye
istanbul bilişimde nakitte 526tl
[h=2]Huawei U8800 IDEOS X5 Cep Telefonu[/h]

Kampanya Fiyatı
549 TL
KDV Dahil

Kredi Kartına Tek Çekim Fiyatı
532 TL
KDV Dahil

Nakit / Havale / EFT Fiyatı
526 TL
KDV Dahil

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
peki samsung galaxy gio,c6-01 ve ideos x5 arasında kalmıştım ama sanırım x5 alacağım :)

----------Eklendi @ 21:28:23 ---------- Yazıldı @ 20:29:58 ----------

ya bu telefonun sağlamlığı nasıl peki ekran sağlamlığı felan 2 3 gün sonra aldığıma pişman olur muyum acaba? birde internetten video izleyebiliyor muyum?internette gezmede sıkıntı olur mu?bir yerden duydum samsunglar da android sürümleri yükseltilebilirmiş bunda da öyle mi?son olarak samsung galaxy ace mi bu mu? birde aklım samsung monte ye gidiyor kafam çok karışık :(( bir yerde ekranı plastik çabuk bozulur yazıyor doğru mu?

y n s c n

y n s c n

Üye
c6'nın kamerası iyi sadece, x5 daha iyidir donanımsal olarak.

asfenerli

asfenerli

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 alacağım herkese teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt