Telefon yardım.Arkadaşlar 600-750 lira arası telefon alıcam yardım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

resp

Üye
    Konu Sahibi
Telefon yardım.Arkadaşlar 600-750 lira arası telefon alıcam yardım ?
Samsung galaxy wonder 700liraya var işlemcisi gayet güzel 1.4. Fakat htc lerde fena değil gibi.

Uygulamaları ve tarayıcısı hızlı çalışıcak geniş ekranlı telefon arıyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

Xperia U (6 Gb Hafıza arttırılamaz)
Xperia Neo V
Xperia Sola( Butceni aşıyor ve sar değeri çok yüksek)

MasteLaa

Üye
Neo v uygundur ayrica bu fiyata htc tavsiye etmem..sense arayuzu cekirdek ustu sanal.makinayi touchwize gore daha cok zorluyor agir bir arayuz..neo v derim..wonder oc lenmis bir cihaz

resp

Üye
    Konu Sahibi
Neo v nin sar değeri yüksek diyorlar :/

cliolar

Üye
neo v deklansor ve hdmi ile bir adim onde

CasuS_87

Üye
Wonder güzeldir tavsiye ederim .. Neo v'ye bakabilirsin bide

resp

Üye
    Konu Sahibi
Neo V tasarım olarak başarılı değil bence.ayrıca wonderın 2.5 katı kadar radyasyon yayıyor

sakın ama sakın htc alma o paraya en az 1gb rami olucak htc nin neov veya ace2 sana iyi gider

- - - Eklendi - - -

Neo V tasarım olarak başarılı değil bence.ayrıca wonderın 2.5 katı kadar radyasyon yayıyor
samsungun en beğendiğim özelliği a dan z ye bütün telefonları sağlıklı

lordufuk

Üye
Yahu bide nokia ya ya bakın Nokia 701 veyada 700 bütçene uygun

resp

Üye
    Konu Sahibi
android olsun nokia çok sıktı artık beni

önünde fazla seçenek yok. ace2 neov wonder atrix

resp

Üye
    Konu Sahibi
Neo V yi aldım diyelim hangi oyunları çok rahat kaldırır veya hangi konularda eksileri var

Galaxy w donanim olarak iphone 3gs den ustun olsa da iphone 3gs daha stabil+rahat. Yani 3gs daha ustun. Bizzat test ettiler gordum. Hele oyun konusunda 3gs eziyor galaxy w yi. Neo v cok yiy br telefon zamaninda 3gs yerine onu alacaktim fakat 1.65sar degeri hic az degil ben 24saat telefon kullanan biriyim

resp

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle bende neo v yi tercih edemicem sürekli internet kullanan birisiyim.3gs gelicek olursak çok geride kalmış bir telefon 5 çıkıcakken 3gs almak mantıklı gelmiyor.Yani nasıl desem ilerde iphone 5 alırım diye düşünüyorum.Galaxy wonder da ne yapamam mesela bunları merak ediyorum

fanlığın lüzumu yok 3 megapixellik kamerasıyla herşeyi en baştan kaybediyo o telefon.

TheCower

Üye
Bende telefonu yardın sandım konuya daldım yorum yapmadan da geçemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...