Telefon Ws Bilgisayar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Ws Bilgisayar
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı...

bir 5800ım var ve sony vaio laptopum var 2side wifi ile baglanmış 2 side aynı mesafe(çalışma masamın üstü) den internete baglıyorum(farklı zamanlarda) bilgisayardan dosyayı videoyü şarkıyı filan 100 kb/sn de indiriyorm ttnetin 8mb tarifesi var limitsiz(enyakın zamanda süperonline geççem) ama 5800 ile operadan 100mblik videoyu
5dkda indiriyorm bu nasıl oluyor tam tersi olması gerekmiyormu yani ben bilgisayardan indirceğme telefondan indiriim bilgisayara atarım bunun nedeninini sorcakatım

teşekurler...

aleranol

aleranol

Üye
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı...

bir 5800ım var ve sony vaio laptopum var 2side wifi ile baglanmış 2 side aynı mesafe(çalışma masamın üstü) den internete baglıyorum(farklı zamanlarda) bilgisayardan dosyayı videoyü şarkıyı filan 100 kb/sn de indiriyorm ttnetin 8mb tarifesi var limitsiz(enyakın zamanda süperonline geççem) ama 5800 ile operadan 100mblik videoyu
5dkda indiriyorm bu nasıl oluyor tam tersi olması gerekmiyormu yani ben bilgisayardan indirceğme telefondan indiriim bilgisayara atarım bunun nedeninini sorcakatım

teşekurler...
Bak. Pcde interneti kullanan başka şeyler olabilir
Tarayıcınız yavaş olabilir.
Laptobun çekim gücü iyi olmayabilir.

Telefonda opera mini kullanıyorsanız mini çok hızlı normal.
Onun haricinde bu imkansız

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bilgisayara iyi bak güncelleme vardır.bilgisayar onları yüklüyor olabilir

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
yok baktım guncelleme yok bilgsayardan chrome kullanıyorum. Yada ınternetı kullanan diğer gizli programları nasıl görcem

- - - Eklendi - - -

yok baktım guncelleme yok bilgsayardan chrome kullanıyorum. Yada ınternetı kullanan diğer gizli programları nasıl görcem

avcitalip

avcitalip

Üye
bilgisayarda sıkıntı vardır + 5800'ın max wifi hızı 3-4 Megabit olması lazımdı :allalla:

Android Police

Android Police

Üye
chrome yavaş indiriyor internet download manageri kur bakayım nasıl uçuyor chorme'nin yarım saatte indiremediği 300mblık romu internet download manager 8dkda indirdi valla

Heroata

Heroata

Üye
chrome yavaş indiriyor internet download manageri kur bakayım nasıl uçuyor chorme'nin yarım saatte indiremediği 300mblık romu internet download manager 8dkda indirdi valla

Abartiyirmsn bana mi ole gldi?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
oyle bir duruma geldiki telefonlar pc donanımındalar hemen hemen ama telefonlar pc nin yerini tutmazlar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben de sahit olmustum. telefonlar bilgisayara gore biraz daha uzak mesafeden cekebiliyor hatta bunun sebebi daha kucuk ve alicinin etrafinda fazla engel olmamasindan olabilir

asigsasi

asigsasi

Üye
opera mini olsa bile 5 dakika da indirmesi neredeyse imkansız gibi gittiği yere kadar öyle kullan derim

caglar b

caglar b

Üye
5800 da 14mbit/sn wifi çekim gücü var yavaş bile indirmiş. opera mobile veya uc browser ile daha iyi sonuç alabilirdi ama anlamadıgım o bilgisayar niye öyle yavaş indiriyor :hmmm

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
ttneti aradım dediler bilgisayari modeme yaklaştırın bilgisyar 2 oda yanda 3 diş çekiyor. Hız yine 110 kb/sn googleyi açarsam 95-100/kb/sn arası değişiyor. Bilgisayar sony vaio driver filanmı eksik yoksa bu sony bilgisayarlarımı dandik bilmiyorum
Babamda dell var evin öteki ucundan çekior ama hız o pcdede aynı 2 bilgisayarda denedim. Telefondan opera mini kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

bu arada idman ile indiriyoru idmanda yazan hızları size yazdım.
Bide bana hızlı bi tarayıcı tavsiye edebilirmsnz biligisayar icin

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
hayır abartı felan yok 8mbpslik ttnet modeme bağlan birşey indir bakayım idm ile choreme
kıyasla

Yanlış yoldasın arkadaşım Idm'nın hızı artırdığı yok yalnız chrome biraz geç indiriyor Mozillaya kıyasla Operayı henüz denemiş değilim bir fikir yürürmem mümkün olmıyacak.Ayrıca Pc ile telefonda aynı hızı beklemek abartı olur her sistemin kendine entegre ettiği bir durumu göz ardı edemeyiz.

Ek olarak wifi modemlerin henüz tamamı duvar engelini aşmış değil.Bazıları var ki bu sebeble yan odaya dahi interneti götürürken dişin 1-2 diş arası gidip geldiği alışılagelmiş bir olay artık.Bunun dışında çekim gücü sağlıklı olsada bunu ara ara hıza yansıtmıyor.Sorunu tam olarak çözemedim ama uzman bir abime danışacağım umarım faydalı bir dökümanla gelirim.

xxcepkoxx

xxcepkoxx

Üye
    Konu Sahibi
sağ ol Zümrüdü Anka cevabını bekliyorum... çünkü sorun hala devam ediyor superonline geçmek içinde boş zamanım yok mecbur 1-2 hafta bunla idare etcem...

Wzedlare

Üye
Internet Download Manager'in hızının sırrı şudur: Chrome indirme adresine tek bağlantı yaparken IDM 16(max.) bağlantı yaptığı için doğal olarak indirme hızı artıyor :).Chrome, Firefox gibi internet tarayıcıları böyle bi özellik geliştirirse IDM'yi yakalıyabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt