Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesitelefon tavsiyesi
Sponsorlu Bağlantılar
phasca312
Üye
Konu Sahibi
telefon tavsiyesi
arkadaşlar yurt dısından telefon getircem karasız kaldım beni en az 2 2 buçuk sene götürecek online film dizi izleyebilecegim telefon lasım htc one galaxy s4 ve iphone 5 arasında kaldım yardım
arkadaşlar yurt dısından telefon getircem karasız kaldım beni en az 2 2 buçuk sene götürecek online film dizi izleyebilecegim telefon lasım htc one galaxy s4 ve iphone 5 arasında kaldım yardım
dostum eğer bütçen genişse kesinlikle iphone 5 al neden diye sorcak olursan geçen gün arkadaşa gittim S4 almış yeni bi moderncombat4 oynayım dedim telefon 5 dakikaya fırın haline geldi ayrıca malzeme kalitesi de berbat ram kullanımına hiç deyinmek istemiyorum iphone 5 al diğil 2 sene 3 sene bile götürür tabi iOS biraz sıkıcı olabilir yahut HTC One' a bakabilirsin ama sakın S4 alma pişman olursun benden söylemesi tercih senindir iPhone 5 yada HTC One
mc.a
Üye
3 ü arasında karşılaştırma yapan bir sürü konu var forumda biraz araştırıp bakabilirsin
veya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yı kullanabilirsin...
eğer bana sorarsan da HTC ONE 4ever !
tercih meselesi araştırmalısın konu çok
Megandroid
Üye
Bence iphone 5 al. O butce bende olsa dusunmeden alirdim Ha sunuda soyleyeyim arkadas s4firin gibi oldu demis. Arkadasima root attik en dusuk islemci hizina aldi. Telefon isinmadi. Ustelik kasmada yok.
LimePie
Üye
iphone 5 tabiki bütçen varsa neden olmasın.
phasca312
Üye
Konu Sahibi
Arkadaslar benim katdesimde iphone 5 war suan ondan yaziorum ama bu telefonda online dilm dizi izleyemiorum takilip duruyor telefondan sogudum denebilir sitede dizimag
Arkadaslar benim katdesimde iphone 5 war suan ondan yaziorum ama bu telefonda online dilm dizi izleyemiorum takilip duruyor telefondan sogudum denebilir sitede dizimag
net hızını kontrol ettiniz mi. İphone5'in takilmasi olagan bir durum degil.
Ayrıca tercihlerinizdeki iki sebep birbiriyle celişiyor. 2-2.5 yıl kullanmak icin bunlar arasindaki en ideal cihaz iphone5 fakat dizi-film izlemek icin buyuk ekran cok daha rahat olacaktir. Sonucta bu iki kriteriniz varsa bu cihazlardan hic biri %100 memnuniyet vermeyecektir.
phasca312
Üye
Konu Sahibi
Buyuk ekran aorun deil bu telefonlarin hepsini ekranlari kaliteli net hizi 4mb ama ne taptiysam takilio
Buğra
Admin
Htc one yada iphone 5 almani tavsiye ederim
berke4
Üye
arkadaşim galax alma bence her geçen gün yeni bir şey çikariyor.bence htc serisinden bütçene uygun bir telefon al!
iOSait
Üye
kesinlikle iPhone5 kaçınılmaz yada HTC One android istersen biraz karışık bir arayüzü var ama zamanla alışabilirsin
Anil-D
Üye
iphone 5
iOSait
Üye
samsung da kimmiş adam gibi yazılım yapamayan bi firma HTC One ses kalitesi ve sağlamlığı ile