Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

watersome

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiyesi
merhabalar, 5700 imi 5 yildir cok severek kullandim daha da kullanmayi dusunuyordum aslinda ama batarya problemi ve tuslarin dokulmesiyle cakma tus ve cakma batarya almak zorunda kaldim malesef.. Ondan sonra tel kullanilmaz bir hale geldi.
Simdi yeni tel bakiyorum. 700 tl yi asmasa iyi olur. Nokia istiyorum aslinda ama pek tavsiye edilmiyor bu aralar. Bedava uygulamalar indirmek bol bol oyun oymamak muzik dinlemek internete hizli girmek istiyorum. Kesinlikle dokunmatik olsun. Ekran parlaklgina ve renklere onem veriyorum. 5 mp, flasli olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.

vForOttoman

vForOttoman

Üye
Kardeşim eğer bütcen yeterse Nokia 700 var 800 lira çok güzel bi telefon her yönüyle.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
50-100 TL daha koyarsan Sony Ericsson Xperia Neo V ya da HTC Desire Z var.Bu aralar Android seçmek en akla yatkını olur.

watersome

Üye
    Konu Sahibi
nokia samsung disinda pek dusunmedim aslinda. O markalarin teknik servisleri nasil?
Para benden cikmayacak. Yani ailemin hediyesi olacak. 700u asmasa iyi olur diye dusunmustum. Nokia 603 dusunuyordum, 5 mp ama flasi yokmus. Nasil istir bu :D 700 guzel cidden ona yogunlastim su an.
Android'in symbiana gore ne ustunlugu var?

watersome

Üye
    Konu Sahibi
yardimci olur musunuz?
C7 almayi dusunuyorum. Arkadasta vardi aldim elime menuyu falan kurcaliyordum takildi bir anda kendi kendine kapanip acildi sonradan. Arkadas daha once hic olmadigni soyledi. Ama yine de kafam karisti dogrusu. Samsunglardan c7ye fiyat ve ozellik olarak yakin onerileriniz var mi?

Why Always Me

Why Always Me

Üye
C7 Güzel Cihaz Kardeşim Eğer Beğendiysen Kaçırma Derim :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Şöyle bir araştırma yaptım.

Nokia:
X6 8gb=570-708 arası
X6 16gb=679-691 arası
C5-03=383-749 arası
Nokia 603=593-689 arası
Nokia 500=519-675 arası

Sony Ericsson:
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro=565-673 arası
Sony Ericsson Xperia Mini ST15i=635-699

HTC:
HTC hd mini=599 Tl

Huawei:
Huawei U8800 İdeos X5=709 Tl

• Beğen
Tepkiler: JBelieber
Jomolocco

Jomolocco

Üye
Nokia 603 alabilirsin

JBelieber

JBelieber

Üye
nokia'nın en yeni telefonu 603 olabilir :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ben 2. el i9000 aldım. 1 yıl garantili, kutulu, faturalı 700 tl.

cyber

cyber

Üye
sonny ericson xperia neo v

Türe

Türe

Üye
Yav sen tam wave 2 yi tarif etmişsin hacı :ehe ben bada 2 yuklu kullanıyorum kesınlıkle onerıyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt