telefon tavsiyesi istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
telefon tavsiyesi istiyorum
c6-01 kullanıyorum 2.eli 450 civarı yapıyor bunu satıp üstüne fazla koymadan androidli ne alabilirim özellikleri yakın olan

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
üstüne 200tl daha koyabilirim

Utku

Utku

Üye
c6-01 + t20 var android farkını gördüm(t20de bile) bir an önce kurtul s3 den....

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 + t20 var android farkını gördüm(t20de bile) bir an önce kurtul s3 den....

sağol ama sende c6-01 kullanıyorsun? t20 pek iyi değil diyorlar galaxy s 2.el fiyatları nasıl sII değil ama sI

PriZm

PriZm

Üye
Max bütçen 650 tl ise 2. el Galaxy S öneririm.

Peocawe

Peocawe

Üye
sağol ama sende c6-01 kullanıyorsun? t20 pek iyi değil diyorlar galaxy s 2.el fiyatları nasıl sII değil ama sI

T20 ye kötü diyorlar demişsin haklısın bende çok duydum ve hatta bende kötü diyordum bi aralar. Oyun konusunda galaxy s2, galaxy s ve diğerleri kadar müthiş olmasada çok çok iyi fiyatına göre. GTAIII bile hiç kasmadan açıyor şuan bende. Dead Space, N.O.V.A, Pes 2012, Gangster, Modern Combat, Brothers in Arms daha nice oyunlar. Neyimize yetmiyo ? :D

• Beğen
Tepkiler: Utku
keys1903

keys1903

Üye

T20 ye kötü diyorlar demişsin haklısın bende çok duydum ve hatta bende kötü diyordum bi aralar. Oyun konusunda galaxy s2, galaxy s ve diğerleri kadar müthiş olmasada çok çok iyi fiyatına göre. GTAIII bile hiç kasmadan açıyor şuan bende. Dead Space, N.O.V.A, Pes 2012, Gangster, Modern Combat, Brothers in Arms daha nice oyunlar. Neyimize yetmiyo ? :D

vay be t20 de fena deıl desene bir arkadas sıfır kampanyadan almıs 250 ye verım dıyordu alım bari :D

Peocawe

Peocawe

Üye
250 mi :D Direk al derim temiz kullanmışsa :D

keys1903

keys1903

Üye

vay be t20 de fena deıl desene bir arkadas sıfır kampanyadan almıs 250 ye verım dıyordu alım bari :D

temız daha naylonu ekranda duruyor c6 yıda okuturum bırıne artık :D

Peocawe

Peocawe

Üye
hahah :D al al pişman olmazsın o fiyata t20 demek he :D

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
t20 sıfırı ne kadar? ben gio almaya karar verdim

Utku

Utku

Üye

Şu romu atsam iyi olacak

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar gio alıyorum herkese teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt