Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiyesi İstiyorum !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yytahayy

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiyesi İstiyorum !!
Öncelikle iyi akşamlar şu anda elimde samsung star wifi modeli bulunmakta telefonumdan biraz sıkıldım sayılır ve değiştirmek istiyorum sizin tavsiyelerinizi istiyorum telefonda olmasını istedigim özellikler sadece facebook üzerinden,aynı bilgisayardaki gibi sohbet bölümünün açık olması ve yer bildirimi yapılabilmesi bu kriterlere uygun en ucuz telefon hangi modeldir şimdiden teşekkür ederim

akondd

akondd

Üye
fiyat aralığı söylersen daha ii yardımcı olabiliriz

yytahayy

Üye
    Konu Sahibi
bu kriterle uygun en ucuz telefon hangisi diye sormuştum zaten.

61semih

61semih

Üye
lg optımus me & one
galaxy gio

yytahayy

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim

61semih

61semih

Üye
:rica:

y n s c n

y n s c n

Üye
İdeos X5 550 civarı arıyorsan, daha uygun bakıyorsan optimus me bakabilirsiniz.

Masha

Masha

Üye
LG Optimus Me fiyatı 300 Lira. Bu fiyata bulabileceğin en iyi smartphone. :oke:

yytahayy

Üye
    Konu Sahibi
@Masha lg optimusun fiyatına 300 tl demişsiniz ama hepsiburada fiyatı 500 tl ??? ayrıca tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg optımus me- Samsung galaxy gio.. bide fıyat aralıgın ne hocam bunlar en uygun olanı.. :)

yytahayy

Üye
    Konu Sahibi
fiyat aralıgım 400 500 arası tavsiye ettikleriniz bana uyuyo optimusu begenmedimde galaxy gio baya güzel :oke:

61semih

61semih

Üye
fiyat aralıgım 400 500 arası tavsiye ettikleriniz bana uyuyo optimusu begenmedimde galaxy gio baya güzel :oke:
tavsıye ederım hem şık hem hızlı guzel bır telefon ınternette 450 tl teknosa da felan 500tl

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Gio iyidir. Kuzen Ace almıştı. Face'te sohbet olayı Ebuddy yüklemeden de oluyor. Gio da ona çok yakın olduğuna göre muhtemelen onda da vardır. Yoksa olmadı en kötü şuanki Samsung Star'da da yapabileceğin gibi ebuddy kurman olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt