yusufcan764
Üye
-
Konu Sahibi
-
Cevap için teşekkürlerZ3 güzel telefondur. Ama büyüklük sorun değil ise kesinlikle Note 4 derim. Htc one m8 de iyidir. Bu üç telefondan hangisini alırsan seni üzmez
Eğer keskin hatlı telefon istiyorsan z3 al hiç pişman olmazsın.Cevap için teşekkürler
Samsung a bilmediğim bi gıcıklığım var sevmiyorum
M8 tam bilmiyorum ama oval tasarımı gıcık onunda
Saolasın da sence hangisi bi yazsaydınAlacağın telefon şimdiden hayırlı olsun.
Arkadaşım bu konuda sen daha iyi bilirsin ama yazdığın telefonlar kendi klasmanında iyi telefonlar. Ama illaki bir öneride bulun dersen LG G4 çıktı çıkacak bir bak derim. Asus Zenfon 2 çıkacak bir incele derim. İphone tartışmaya gerek yok çok iyi olduğunun farkındasındır.Saolasın da sence hangisi bi yazsaydın
Biliyorum doğru ama iphone hızına alışkın değilim malum ios 7 yüklü iphone 4 kullanıyorum sıkıntı olacağını zannetmiyorum :/Android ve iphone arasinda ilk secim yapmaniz gerekiyor
Bir İphone kullanicisi Android e alismayabilir
Hatta Android onun icin kasiyodur donuyodur
G4 ucuz olmaz kesinlikle zen 2 de gelmesi hatasız sürümleride gelmesi zaman alır benceArkadaşım bu konuda sen daha iyi bilirsin ama yazdığın telefonlar kendi klasmanında iyi telefonlar. Ama illaki bir öneride bulun dersen LG G4 çıktı çıkacak bir bak derim. Asus Zenfon 2 çıkacak bir incele derim. İphone tartışmaya gerek yok çok iyi olduğunun farkındasındır.
Peki hani meizu mx4, kullandın mı nasıl öneri yapıyorsun :/Z3 veya meizu mx 4 pro
Arayüzü çok hızlı uçuyor.Peki hani meizu mx4, kullandın mı nasıl öneri yapıyorsun :/
Türkiyede satılmaya başlandı mı garantisini falan kim üstlenecek fiyat performans ne kadarArayüzü çok hızlı uçuyor.
Şimdiye kadar kimseye apple a laf ettirmedim savundum ama galiba şu kısıtlamalarından kurtulsam iyi olacak5s olabilir
Biliyorum fakat İphone 6 64 gb almam lazımdostum alacaksan iphone6 yı al geç sorunsuz 10 numara telefon en az 5 sene götürür digerleri gibi yok ısınmaymış yok kasmaymış donmaymış felan hiç uğraşmazsın
jb yaparsın , ne demek pro uygulama yükleyemem kardeşimŞimdiye kadar kimseye apple a laf ettirmedim savundum ama galiba şu kısıtlamalarından kurtulsam iyi olacak
Pro uyg. yükleyemem
Dosyalarıma ulaşamam.
Kimsede olmadığı için bluetooth sıkıntısı falan
Tema diğer değişiklikler örnek mesela [emoji16]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?