Telefon Tavsiye ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..::Riddick::..

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiye ?
Yaklaşık olarak 350 YTL civarı ( Garantili) alınabilecek telefonlardan tavsiye sunacak var mı ?

denizyalcin

denizyalcin

Üye
ne özellikler istiyorsun ona bağlı...

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşeime alacağım. özellikten çok dış görünümü güzel bi telefon lazım ?

denizyalcin

denizyalcin

Üye
razr v3 nasıl?400 civarı fiatı.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
2.El Alıcaksan ;

-6630

-6230i

İyidir

CooL'n'Quiet

Üye
razr v3

Salihyet

Salihyet

Üye
K700i Daima hiç arıza çıkarmıyor karizmatik vs.vs.vs. şarjı falan genpa'dana alabilirsiniz.

bekir31

Üye
d500 de olabilir...

Üye
    Konu Sahibi
K700 de D500 de güzel , fakat sıfır alcam o paraya vermezler sanırım razr v3'ü incelemedim ona bi bakayım

tofy

Üye
bencede razr v3 al riddick hem ince hem kapaklı

msw

msw

Üye
3250

gknky

gknky

Üye
2.el d600 derim ben. ... .

Shadowman07

Shadowman07

Üye
v3 veya l7...

perfectlover

Üye
Herkes bir tavsiyede bulunuyor ama en önemlisi senin düşüncen. Sırf dış görünüşüne bakarak telefon alma. Biraz fonksiyonel olsun. Benim sana bir önerim yok ama Siemens CX75, Motorola Razr V3 ve sırf dış görünüşüne bakarak Siemens SL65 üzerinde durman. Nokia telefonlarda ise o fiyata belki 6101 bulabilirsin.

Üye
    Konu Sahibi
6101 evet güzel bişey Birde 3220 hem özellik hem fiyat açısından güzel bi tel gibi ondan alayım iyisimi

impavidus

impavidus

Üye
3220 dış görünüş olarak güzel bir telefon ama özellik açısından tavsiye etmem O seviye telefonların birçoğunda olan kızılötesi,bluetooth ya da radyo gibi özelliklerin birçoğu 3220'de yok

seal17

Üye
panasoniz gd55 al tam bayan telefonu en küçük telefonlardan birisi hem fiyatı da 150 lerde

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
..::Riddick::..' Alıntı:
Yaklaşık olarak 350 YTL civarı ( Garantili) alınabilecek telefonlardan tavsiye sunacak var mı ?

Bilader bende Far 1 tane istersen verebilirim yaklasık 1 yıl daha garantisi far ben çok memnunum istersen satabilirim sana SonyEricsson S 700 1,3 magapixel camera Far,Flash var,32 Mb hafıza kartı far daha bisürü özelliği far..

[email protected]

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
Arkadaslar bende Size tavsiye edebilieceğim telefon bende Sony Ericssom W900 i, Sper 1 makina ,512 Mb kendi hafızası ve 1 Gb kadarda hafıza kartı takabiliryorsunuz. bundan basşka 2 mgpxl camera ve flash ile süper makina . ama biraz pahalı 1,300 ytl civarında. [email protected]

boramir1981

Üye
6630 bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...