Telefon tavsiye isteyenler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Telefon tavsiye isteyenler :)
Telefon tavsiye isteyen dostlar çok aramızda bence PİYASAYI iyi bilen bi arkadaşımız şöyle bi konu açsa daha iyi olur hem konu kalabalığıda olmaz bi fikir mesela şu

200-300 TL arası
dokunmatik ----------------- klasik
a modeli ---------------------------------- b modeli
c modeli ------------------------------------d modeli

böyle böyle devam etsin ... tavsiye edeceğiniz telefonlar şöyle yorumlarlada temeli atılı yani arkadaşlar şunuda ekleyelim tarzında
şimdi diyecekelr istek şikayet filan bölümüne aç diye ama orada fazla ilgilenilmiyo admin lerimizin işleri yoğun tek işleri maxi değil bizde destek çıkalım dimi ama
evet umarım biri dikkate alır bunu çok arkadaş var tavsiye isteyen
devamlıda güncel tutarız
saygılar...

200-300 tl arasında dokunmatik isterseniz samsung s5233 veya s5600 alabilirsiniz

adam konu açsa demıs sen ne dıyorsn harıka

Tepkiler: emreilhans
aslında güzel olabilir.ama listenin sürekli güncellemesi lazım.

çok uğraştırır.. sanki :S onuda gelecek olan üyelere duyurmak felan var ? adam hiç anlamıyorsa gelicek direkt işte atıyorum optimus black alıcam nasıl.. konu açmayı bilmeyenler bile var kii.... biraz uzun uğraş ister gibi geldi bana :S

Tepkiler: adsız123456
Katılıyorum

Tepkiler: technoshark

Arkadaşa katılıyorum bence kimse uğraşmaz...

uğraşmaya gerek yok bence. herkes derdini bi şekilde anlatıyor. anlaşılmayan bir durum olmuyor kanımca. yine de düşünüp kafa yorduğun için teşekkürler.

Tepkiler: emreilhans
    Konu Sahibi
ya işte biz sonuçta tavsiye ediyoruz biraz birikim var konulara yorum yapannlarda bizde o birikimlerden yararlanıp böyle bi konu açıp üst konu yapıp güncel tutsak olurdu sankide evet biraz uğraş istiyo biz biliyoruz biz önermizsek bi bildimiz var yine aynı cevabı veririk mesela optimus black nasıl cevap: arkadaşım iyi olmasa listeye eklenmezdi gibisinden
bi fikirdi ! önemseyip yorum yaptınız için minnettarım

Masha

Üye
Lg optimus me bence hem android 2.2 froyo hem kaliteli hem tasarım acısında ıyı

Konu Sahibi
ne me'si ne optimus'u
bence bi konuyu okuyun

Ocean258

Üye
burayada yazabılır mesala herkes ))) bence en iyisi lg optımus black mesala suan smartphonelar arasında fıyat olarakta tasarım olarakta hız ve şarj gıbı ozellıkler olarakta. 3 hafta once aldım cunku )) gercekten cok kalıtelı telefon yapmıslar ekran parlaklıgı falan 800-900 tl fıyat aralıgı olanlar bakabılır mesala ) )

61semih

Üye
gereksız ve faydasız olur bence.kısıler kendı ıhtıyaclarını karsılıyacak telefon tavsıyesı ıstıyor kımısınde kamerasında flashı cok onemlıyken kımısınde onemlı olmuyor.yanı bu ısın ıcınden cıkılmaz bız 500tl ye telefonu onerırız adam derkı bunun şuyu eksık baska ne onerırsınız e bırseyler eksık olması lazım degılmı yoksa fıyatı 2000tl olurdu

Konu Sahibi

bi fikirdir
engin dostum sendeki bu optimus black aşkı nedir ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...