Telefon takası hakkında

Konu Sahibi
Telefon takası hakkında
ben n9 umu galaxy nexus ile takaslıyorum ama arkadaş telefonu ilk sen gönder diyor ama ne kadarda olsa güvenemyorum elimde mesaj kayıtları sesli görüşme kayıtları var babam polis kızar diye soramadm n9 u yeni aldığım için göndermezse birşey yapabilirmiyim ?

smh60

Üye
Arkadaş nerede oturuyor

Konu Sahibi
aydın da ben ankaradayım kargo ile takslancak

smh60

Üye
Kardeşim ben olsam vazgeçerim neden o ilk yollamıyor

Peocawe

Üye
yapma adaş. senle az çok konuşmuşluğumuz var beni tanıyosun sayılır. ben desem bile gönderme.

o kanıtlar pek bi işe yaramaz sonuçta kendi isteğinle gönderiyorsun, her hangi bir zorlama yok ortada.

Konu Sahibi
Adam 1 2 kere dolandırılmış bu yüzden ilk o istiyor tahahhüt felan kargoda o seçenek varmı ? kafam karıştı biz bu adamla takas yapabilirmiyiz ?

- - - Eklendi - - -

yapma adaş. senle az çok konuşmuşluğumuz var beni tanıyosun sayılır. ben desem bile gönderme.

o kanıtlar pek bi işe yaramaz sonuçta kendi isteğinle gönderiyorsun, her hangi bir zorlama yok ortada.
Kardo Sen iste Herşeyimi Göndereyim sağolasın kargoda seçenek yokmu bu şekilde kargo benden alsa ona götürse ondan alsa bana getirse felan ?

TeAmo42

Üye
şöyle düşün sana Nexus bozuk gelirse adam kargo da olmuş ben karışmam der geçer

Peocawe

Üye
Tek oluru güvenip göndermen. Ama hiç tavsiye etmiyorum adaş.. Başın ağrımasın diye söylüyorum sana.

Tepkiler: Kadir Cem
zor bir DURUM sahibinden gitti gidiyor gibi ilk esyayı alıpta parayi verıyorlar ya oda aynı takas için geçerli olsa güzel olurdu

Konu Sahibi
Ne yapmalıyım sizce Arkadaşlar ?

adamın oldu şehre git elden teslim yap bence

Konu Sahibi
Arkadaşlar geznirken buldum ama galiba güvenilir takas var burada siteye bakabilirmisiniz ?

Site Hakkında Yorumlara bak derim peki bu siteyi nexsux u gönderen adam kabul ediyor mu

yok ben hiç böyle şeylere bulaşmadım bilmiyorum