Öneri Telefon Sim Kartımı Algılamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Sim Kartımı Algılamıyor
Az önce yeni bir vodafone hat aldım. Kart micro sim kartı. Kartı takıyorum sim hatası veriyor. Neden böyle oluyor? Eski kartımın çipi biraz daha büyüktü. Bunda çip hem küçük hemde ortada kalıyor. Ama vodafone'un bütün yeni kartlarıda bu şekilde.. Bir fikriniz var mı?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Az önce diyorsun belki de hat açılmamıştır henüz

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
pin kodu aktif değildir,kendin belirlemen gerekiyordur :)

vodafone da öyle idi sanırım. pin kodu kapalı geliyordu

• Beğen
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
pin kodu aktif değildir,kendin belirlemen gerekiyordur :)

vodafone da öyle idi sanırım. pin kodu kapalı geliyordu

Kartı aldığım kağıtta pin kodu yazıyor. Umarım hat açılmadığından kaynaklıdır. :/Hat annemin telefonunda sorunsuz çalışıyor. Benimkinde sorun var.

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
acı haberi ben vermek istemem ama büyük ihtimal imei klonlanması aynen bu şekil benimde başıma geldi 920 imei klonlama yüzünden kaldı öyle sizede geçmiş olsun diyeceğiz galiba imeil inizi bir sorgulayın inşallah öyle değildir

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Kart açılmamış olsa dahi sim hatası vermez.
acı haberi ben vermek istemem ama büyük ihtimal imei klonlanması aynen bu şekil benimde başıma geldi 920 imei klonlama yüzünden kaldı öyle sizede geçmiş olsun diyeceğiz galiba imeil inizi bir sorgulayın inşallah öyle değildir
Nasıl yani hocam. Arkadaşın imei numarasını mı klonlamışlar diyorsunuz ? Öyle bir durum olsa o telefonda başka hatlar da çalışmaz .
Kartı aldığım kağıtta pin kodu yazıyor. Umarım hat açılmadığından kaynaklıdır. :/Hat annemin telefonunda sorunsuz çalışıyor. Benimkinde sorun var.
Hocam telefonuna başka bir hat takıp denesen.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Başka Telefonda Denediniz mi belki kart sorunludur buda bi ihtimal :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda eski hattım çalışıyor yeni hattımı görmüyor ama telefon. Yeni hattımı başka telefonda denedim, çalışıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu tarz durumlarda telefonun görmediği sim kartı çıkarın, telefonu kapatıp, kapalıyken taktıktan sonra tekrar açın.

Kesme yahut düzgün çıkarılmamış sim kartlarda da sık sık sim hatası olabiliyor.

Gelecekten gönderildi.

• Beğen
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Yorumunuz için hepinize teşekkürler. :op:

Sim kart yanlış kesilmiş. Gidip bayiden yedek micro sim kart çıkarttırdım ve oldu. :smartass:

Takipçi Satın Al

Üst Alt