Telefon Sesini Yükseltmek..

Sponsorlu Bağlantılar

hasokeyk

Üye
aga telefonun markasını yazarsan ben sana yardımcı olurum

ERCİM

Üye
power mp3 ü yükle ekolayzıra gel seçenekler+hazır eko ses+full trieble yap ve ve ilk bastaki çubugu +12 ye çıkar islem tamamdır ses bozulmadan sesi arıtyor:oke:

tusubasa

Üye
winamp mp3
programı beyenmesen core player yukle video izle yukses seste winampta ekolez gır orda one yı ve outyu ac ıkısını actın mı al sana ses core playerde ise mp 3 dinleye biliyon tam ekran vidoe ses ayrını ekolıze aynen orda ordan yukselte bılırsın en yuksek ses core playerde cıkıyo kolay gelsın

--------------- Ekleme ---------------

bu programlar burda isimlerini yaz cıkar

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
programla yükselmez

saysay1981

Üye
n 73 al kurtul

remenber

Üye
Dostum programla ses artmaz diyenlere takılma. Herşeyin bi hilesi var bence. Benim izlediğim yol şu:
1- mp3 dosyasının mp3gage diye bir program la ses sevyesini desibelini 103.8 desibel (dB) e getirerek kaydet .Normali mp3 desibeli 85 db filandır.. Sonuçta ses kalitesi bozuksa ses kalitesi düzelene kadar desibeli düşür kademe kademe. Kısaca kendi kulak zevkine göre ayarla desibeli ...
2- mp3 zil sesini ister tek parça at telefonuna y veya a p3pkur yada diğer ismi paramparça programı ile istediğin yerden kes . Bu şekilde at telefonuna. Zil sesi en az %20-25 artacaktır. denemiştir tarafımdan illa smbiyan prog şart değil yaw : Kolay gele herkese

daddi

Üye
mp3 trim programı

genccity

Üye
N73 ise bak muzik calar ekolayzerdan yapablrsnn

ercanyasin

Üye
ben biliyorum ama kimseye vermem :nono:

DIMACAN

Üye
evet arkadaslar oyle bir uygulama var ama sadese sistemi hack lenmis telefonlar icin link ayarlamayi bilseydim size verirdim.

xm5

xm5

Üye
telefon sesi yüksek çıkan telefon anycool al mahalle dinlesin

Expert3

Üye
mp3 Gain diye bir program var. Desibel olarak sesi yükseltmek için. Onu kullanabilirsiniz

burakoooooo

Üye
ya bune bi,çin sayfa

macellan1000

Üye
pionner servisine git anfi taktir :)) ......

alixkandemir

Üye
Hakikaten ilginç geldi bass vermesi 6600 banada amfi filan çıkışı da varmışmi bunların tweeter ler filan hakikaten çok saçma bir o kadar garip geldi vede gülesim geldi.
Az çıksın öz çıksın..
6600'da bass ilginç...

debin

Üye
arkadşlar veren yokmu aglıyorum yhu:ağlarım:

firari_420

Üye
teşekkürler

mardinli1309

Üye
yav boş konuşuyorsunuz böyle bişey varsa? siteye ekleyin yoksa bizi meşgül etmeyin

alivetr

Üye
6230i ses şıfresı