Telefon seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
apro45

apro45

Üye
    Konu Sahibi
Telefon seçimi
apple iphone 4 mü samsung galaxys mi hangisi daha iyi FİYAT KONUSUNDA ARaLARINDA ÇOK FARK YOK

Lacoste

Lacoste

Üye
Bende cok arada kaldim secerken ama galaxy s de karar kildim ve cok mutluyum harika bir cihaz iphone 4 den cok artisi var fiyatida daha ucuz cihazi eline aldinmi tamam diyosun zaten ama kamerasi gece 0 onu soyliyim ama internet muthis ve iphonedeki oyunların hepsi var

Nuri...

Nuri...

Üye
Senin için kamera , 2. plandaysa ; düşünmeden al. Flashının olmaması dışında , her şeyiyle harika bir telefon.

apro45

apro45

Üye
    Konu Sahibi
benim için uygulma daha önemli kamerada önemli ama fotograf makinesi olcak halide yok telefonun o baska o baska uygulma açısndan hangisi daha iyi ?

Nuri...

Nuri...

Üye
benim için uygulma daha önemli kamerada önemli ama fotograf makinesi olcak halide yok telefonun o baska o baska uygulma açısndan hangisi daha iyi ?

Uygulama olarak; gelişmekte olan Android'i tercih etmelisin. Zaten yavaş yavaş iPhone'a özel uygulamalar veya oyunlar , Android'e port ediliyor(Angry Birds , ...vb.). Android , özgürlüktür. ;)

şazenuş

şazenuş

Üye
Bende htc desireyi öneririm

guvenkaya

guvenkaya

Üye
bence omnia 7 yepyeni ama galaxy s yada iphone 4 dersen galaxy s derim iki telefonu karsilastirdim iphone 4 cok yavas galaxy s e gore goruntu itibariyle iphone 3g 3gs ye benziyor ama onlardan cok hafif video kalitesi super televizyondan daha net

atakax

atakax

Üye
hiç uğraşma benim gibi yap ;) iphone 3g al hem ucuz hemde iyi (3gs değil 3g ) iphone 3g ye 2 işletim sistemi yüklenebiliyor android 2.2 yüklenebiliyor daha doğrusu ve bu cihaza iphodroid deniyor bugun birazdan hatta android marketinde konuldugu r14 sürümü cıkacak cihazı açtığında sana sorar ios mu androidmi diye bu sayede hem iphone un hem androidin oluristediğini seçer kullanırsın ben birazdan r14 çıktığı gibi yapıcam istersen özel mesaj olarak sorularını sorabilirsin bu bir mucize gerçekten :D

apro45

apro45

Üye
    Konu Sahibi
yok be 3g de çok yavas ben telefonun işletim sistemini bozmak istemiyorum hangi işletim sistemini tercih etmeliyim soru bu ios mu android mi ?

atakax

atakax

Üye
apro45

apro45

Üye
    Konu Sahibi
ios u da hem istiyorum hemde bazı eleştirdigim yanları var çok kısıtlamıs kendini internete girmedigin zaman telefonda yapcak bişey yok benim şöyle bi fikrim var sen nasıl düşünüyosun samsung galaxys var ya androidli onu alıp sonrada son nesil daha gelmedi ama tr ye 4 nesil ipod touch alayım en azından iosu denemiş olurum sadewce arama özelligi yok o cihazın

atakax

atakax

Üye
ios u da hem istiyorum hemde bazı eleştirdigim yanları var çok kısıtlamıs kendini internete girmedigin zaman telefonda yapcak bişey yok benim şöyle bi fikrim var sen nasıl düşünüyosun samsung galaxys var ya androidli onu alıp sonrada son nesil daha gelmedi ama tr ye 4 nesil ipod touch alayım en azından iosu denemiş olurum sadewce arama özelligi yok o cihazın

paran varsa öle yap biraz pahalıya mal olur bu iş :D

apro45

apro45

Üye
    Konu Sahibi
evet bidahaki hedefim öyle akllı telefon işini hallettik sıra geldi iphone 4.nesilin çıkıp alınmasına acaba ne zaman çıkıcak tr de hiç biyerde yazıda bulamadım konu ile ilgili:

westthracian

Üye
selam arkadaşlar sizden yardım talep etmekteyim lütfen yardımcı olun telefon alacam işletim sistemi android 1ghz hız ve ön kameralı olsun varsa yardımcı olacak lütfen acıl yardım etsın cünkü telefonsuzum teşekkürler..

atakax

atakax

Üye
evet bidahaki hedefim öyle akllı telefon işini hallettik sıra geldi iphone 4.nesilin çıkıp alınmasına acaba ne zaman çıkıcak tr de hiç biyerde yazıda bulamadım konu ile ilgili:

hocam iphone 4 zaten 1 aydır resmi olarak piyasada hatta gold tarafından bir 2 ay önce piyasaya sunuldu turkiyede ama ipod4 ten bahsediyorsan apple store daki adam yılbasından sonra dedi

psiko34

psiko34

Üye
fotoğraf makinesi olcaksa casionun 14 mplik telefonlu modelini al yani tefondan fazla bir şey bekleme kamera konusunda derim ben :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...