Telefon seçimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon seçimi ?
Siz yerimde olsanız hangisini seçerdiniz

Nokıa 8800 mı?

Nokıa E65 mi?

Odysseus

Odysseus

Üye
Erol kardeşim 8800 sadece görüntüden ibaret. S40 işletim sistemini kullanıyor. Bu da demek oluyor ki 5310 XM cihazlarla aynı yazılıma sahip. Yalnızca java tabanlı uygulamaları kullanabilirsin. 1500 TL üzeri bir fiyatı var. Tavsiye etmem.

E65 te'de kronik bir problem var. Resimde görülen siyah dış kaplama kauçuk maddesinden yapılmış. Kısa bir kullanım sonrası aşınmaya ve soyulmaya başlıyor. Çok çirkin bir görüntü oluyor. Fiyatı da sanırım 550 TL civarı.

Tavsiye dersen ikisinin de yerine E71 al derim. İkisinden de şık, ergonomik, daha fazla özelliğe sahip, klavyeli ve inan 8800'ın yanına konulduğunda ondan daha fazla çekici görüntüsü var. Fiyatı 800 civarı.

researcher

Üye
bu krizde telefonunu degistirme bence...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
E65i okuldan arkadaşım 250 tl ye verecek bana soyulması dökülmesi yok. Hoşuma gitmişti ama problemliyse vazgeçerim. 8800 a hastayım hiçbi özelliği yok ama telefon diyince aklıma 8800 geliyo. e71 e baktım şimdi ama dizayn olarak hoşuma gitmedi adem, e71 i bi yerden bulup kurcalayacam belki kararımı değiştirebilir.Telefonu zorunlu olarak değiştiriyorum, k750 artık bırak beni demeye başladı, ''sol,aşağı,123'' tuşları basmıyo. hafıza kartı taktığımda sürekli resetliyo kendini. Lens kapağı işlevini yitirdi. usb,şarj girişi aşındı. zamanında 790 tl vermiştim telefonuma ama k750 yi artık emekli etme zamanı geldi.

E71

Odysseus

Odysseus

Üye

Buradan inceleyebilirsin Erol. Bildiğim kadarıyla Adana'da Media Mrkt vardı. Orada cep telefonları çalıştırılmış şekilleriyle sergileniyor. En güzel orada inceleyebilirsin. Diğer yerlerde telefonlar kapalı sergilendiği için pek birşey anlaşılmıyor.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet benimde aklıma ilk media mrkt geldi ama şuanda okul nedeniyle sivastayım, burda bulmaya çalışacam bulamazsam adanaya dönünce artık. Bu arada media da kendimi cennette gibi hissediyorum :ehe çocuk gibi ordan oraya saldırıyorum :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
evet benimde aklıma ilk media mrkt geldi ama şuanda okul nedeniyle sivastayım, burda bulmaya çalışacam bulamazsam adanaya dönünce artık. Bu arada media da kendimi cennette gibi hissediyorum :ehe çocuk gibi ordan oraya saldırıyorum :ehe

Sorma yaw bende :D Gidip çocuk gibi PS3 oynuyorum. Wii'de tenis maçı yapıyorum. Cep telefonlarını kurcalayıp çalıntı alarmını çalıştırıyorum ve ben yapmamış gibi kaçıyorum :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
uğraşma e65 en güzeli programsal sorun neymiş ki tek sorunu alt tuşların ışıkları bazı telefonlarda çalışmıyor

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bence ikisini de unut e71 al :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Media mrkt çok pahalı . Ben oradan şahsen hiçbirşey almam . Normal standartların üzerinde fiyat koyuyorlar. Ben oranın fiyatlarını asla uygun görmüyorum .

Odysseus

Odysseus

Üye
DiaBLoS™;1855713' Alıntı:
Media mrkt çok pahalı . Ben oradan şahsen hiçbirşey almam . Normal standartların üzerinde fiyat koyuyorlar. Ben oranın fiyatlarını asla uygun görmüyorum .

Alması için değil bakması için söylemiştim Ali

abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
nedir bu e71 aşkı yaww :ehe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
e65 guzel cihaz wifi var en azından

zekibuy

zekibuy

Üye
8800 al derim biz adanalıyız.telefon bizim için sinirlendiğimizde ilk fırlata bileceğimiz aparattır.bende kullandım çelik kasa olduğundan hiç bişe olmuyor sadece camı patlıyor =)

--------------- Ekleme ---------------

8800 =) ads =)

hamdi38

hamdi38

Üye
hiçbirini